házasság Justin Theroux Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Anistonnak elege van a várakozásból - az év végéig nagyot fog változni a sztár magánélete.

Tipp! A nőket is szerette a gyönyörű színésznő? Kattints a galériáért!



Jennifernek évekig tartott kihevernie, amikor Brad Pitt elvált tőle, most azonban ennek ellenére is kész oltár elé állni a díva. Bár a szőke sztárt mindenki a nagyszerű humoráról ismeri, azt néha nem tudni, mikor gondol valamit viccesen vagy véresen komolyan. A napokban ugyanis ultimátumot adott kedvesének, Justin Theroux-nak: vagy elveszi őt 2012 végéig, vagy szakítanak...

AFP
AFP

A lagzira persze minden esély megvan, hiszen a pár majdnem egy éve állandóan együtt turbékol, sőt, Jen még 1 éves szabadságot is "kivett" Hollywoodban. És ha már megtalálta az újabb Nagy Ő-t, Jen gyűrűre is vágyik - ezt pedig nemrég egy ismerősének ki is kotyogta. "Az év végére férjes asszony leszek" - vallotta a Jóbarátok sztárja az egyik ismerősének. A komika azt is elmesélte, hogy amióta megvan közös csemetéjük, a boxer-pitbull kutyus, Sophie, ő és Justin még közelebb kerültek egymáshoz. "Állandóan nevetünk, ha együtt vagyunk. Úgy tűnik, egyre komolyabb lesz ez a babaprojekt. Most nagyon boldog vagyok, de tudom, ha év végére nem kéri meg térden állva a kezemet, akkor ott vége lesz" - vallotta nemrég a díva.

Tipp! Így árulják magukat a sztárok! Kattints a galériáért!






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.