15 év alatt meghíztak és lefogytak a Titanic sztárjai

Titanic Kate Winslet fogyás hízás Leonardo DiCaprio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban volt 15 éve, hogy elkészült a Titanic című Oscar-díjas film. A mozi kapcsán a vörös szőnyegre sereglettek a film főhősei, így könnyen megállapíthattuk, hogy Kate Winslet sokat fogyott, Leonardo DiCaprio viszont jópár kilót felszedett az utóbbi években. ,,Nagyon megváltoztunk az évek során. Leo kövérebb, én karcsúbb lettem" - nyilatkoza Kate Winslet.

Kate Winslet huszonegy éves volt, amikor a Titanic női főszerepét megkapta. A színésznő akkoriban azzal aratott hatalmas sikert, hogy kerekded, mégis nőies formái nagyon emberivé tették őt. A világsztár stílusa azóta rengeteget finomodott, és jópár kilótól is megszabadult az évek alatt. A sztár 2007-ben bevallotta, hogy egy időben hashajtókat szedett, hogy minél karcsúbb legyen - szinte teljesen függővé vált.

Három hónap után azonban elege lett a káros gyógyszerekből, és úgy döntött, elfogadja és szeretni fogja a testét. A terhesség alatt felszaladt 22 kilót Elizabeth Gibaud táplálkozási szakértő módszerével, az arcelemzéses diétával adta le. Ennek lényege az, hogy az arc árulkodó jelei - pórusok nagysága, gyakori elpirulás - alapján állítják össze, melyek azok a legfontosabb ásványi anyagok, amelyekre szüksége van a szervezetnek. A színésznőnek bevált a dolog, mert most, harminchat évesen karcsú, mégis nőies - sokkal jobban néz ki, mint másfél évtizede!

Vele szemben Leonardo DiCaprio kisfiús alkata mára a múlté - a harminchét éves sztár igencsak elengedte magát az utóbbi időben. A színész 2011-ben forgatta a J.Edgar című filmet, melyben a főszereplőt, J. Edgar Hoovert, az FBI legendás igazgatóját alakította. A szerepet Leo nagyon hitelesen szerette volna alakítani, ezért meghízott a forgatásra, a pluszkilókat azonban azóta sem sikerült leadnia.


Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.