Kiderült az igazság Tóth Vera és Tóth Gabi botrányos viszályáról

Tóth Gabi konfliktus Tóth Vera viszály botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Titokban kibékültek a Tóth lányok! Információink szerint a testvérpárral szüleik ültek le, hogy azonnal hagyják abba a másikra való neheztelést.

Átalakítunk! Dögös nő lett az ifjú feleségből. Kattints a galériáért!


Nemrég bombaként robbant a hír, hogy összeveszett Tóth Gabi és Tóth Vera. A két tehetséges énekesnő közé állítólag Vera új menedzsere vert éket, aki nem engedte, hogy a két sztár együtt lépjen fel. Ez nagyon bántotta Gabit, és fájdalmát a Facebookon ki is nyilvánította, megjegyezve azt is, hogy testvére már a telefont sem veszi fel neki.

Fotó: FEM3
Fotó: FEM3

Úgy tudjuk, a viszály már a múlté, hiszen nagy titokban a testvérek leültek és mindent megbeszéltek. "Aggódó szüleik hívták fel őket, hogy mi történt, és hogy azonnal béküljenek ki, nem veszekedhet két alapvetően jó, szerető testvér. Szerencsére úgy tűnik, már minden rendben is van" - mondta el a Tóth lányok közeli ismerőse.

Tipp! Annie Leibovitz sztárokról készült különleges fotói. Kattints a galériáért!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.