Újabb balhé - a TV2 perrel fenyegeti Győzikét

logó TV2 Győzike lopás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy fest, a válása körüli balhé után újra fájhat Győzike feje - komoly összetűzésbe került ugyanis a TV2-vel. 

Gáspár Győző nemrég megjelentette új, Nekünk jár az Édes élet című lemezét, ám azokon a hanglemez kiadója jogtalanul használta az Édes élet című show-műsor logóját. Ezért a TV2 azt követeli, vonják vissza az eddig forgalomba hozott példányokat. "A műsor logója is a TV2 szellemi terméke, vagyis a csatorna saját tulajdonát képezi. Így amennyiben valaki jogosulatlanul használja fel, az ellen fellépünk" – mondta a Blikknek Koltay Tamás, a csatorna sajtófőnöke.

Forrás: RTLKLUB

Gáspár Győző azonban nem akarja visszakérni a lemezeket, mert állítása szerint már közel nyolcezer darab van kint a boltokban. Sőt, a híresség azt is elmondta, hogy minden jogot megvásárolt a CD-t piacra dobó kiadótól - így a jövőben a TV2 felől jövő megkeresésekkel hozzá kell fordulni. Így ha anyacsatornája pert indítana, Győzőnek kell a bíróság elé állnia. "Nem is igazán értem ezt az egészet! Jó ideje együtt dolgozunk a TV2-vel, mindenki tudja, hogy az Édes élet rólam és Berki Krisztiánról szól. Tulajdonképpen kettőnknek köszönhető, hogy ilyen jó a nézettsége a show-nak. Ettől függetlenül tény, hogy a csatorna a munkaadóm, tőlük kapom a fizetésem, nem szívesen csatározok velük, de visszahívni nem fogom a lemezeket" – mondta Győző.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.