A célkeresztben Tóth Gabi

Forrás: Hajdú D. András -
Tóth Gabi X-Faktor Facebook mentor RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub Fókuszának kamerái előtt beszélt arról Tóth Gabi, hogy úgy érzi, a bulvársajtó az utóbbi időben negatív színben próbálja őt feltüntetni. A tévéműsorban beszélt arról is, hogy ominózus villantásakor volt-e rajta bugyi és elárulta, a családját igencsak megviselte, hogy folyton címlapon volt. 

Gabi a videót, amelyben elmondja, miként élte meg a folyamatos címlapjelenlétet a Facebook-oldalára is kitette. A hallottakról természetesen az internetezőknek is megvan a véleményük, sokan a védelmükbe veszik Gabit, és persze vannak, akik nem kímélik az énekesnőt.

Forrás: Hajdú D. András

Tény, a Megasztárban 16 évesen feltűnt énekesnő mindig is megosztó szereplője volt a hazai celebvilágnak. Most a kommentekből szemezgetünk.

"Leborotváltad a hajad... De nagy hülyeség, ki az, aki ezt elhiszi? Mi lesz a következő? A többiről meg már ne is beszéljünk. Miért jó így letámadni valakit? Szeretnének sokan olyanok lenni, mint te, Gabi! Szerintem úgy vagy jó, ahogy vagy és ezt a 186 916 emberből álló rajongótáborod is valószínűleg így gondolja".

"Van egy mondás: egy oroszlán sosem foglalkozik azzal, hogy mit mondanak róla a majmok, legyél oroszlán!"

"A tehetségedre lehetnek is féltékenyek! Húzzanak el melegebb éghajlatra..."

"Azért bántanak, mert a hangod csodás, minden nap szebb vagy! Bármit csinálsz, I. osztályú!"

"Te egy nagyon erős csaj vagy. lyen emberek voltak, vannak, és lesznek is, épp ezért ne fókuszálj ezekre, hiszen neked sok erő és kitartás kell a további sikereidhez".

"De azért egy kicsit oda kellene arra figyelni, hogy mit veszel fel. Vagy épp mit nem veszel fel. Én is szeretem, amit csinálsz, de ti vagytok a fiatalok példaképei. A ti öltözködésetek, stílusotok az, amit a fiatalok utánoznak vagy ötleteket merítenek belőle. Ha rossz példát mutattok azt is utánozni fogják. Ne hagyd abba, amit csinálsz, mert jól csinálod. Csak egy kicsit jobban figyelj oda. Persze ez csak az én véleményem."

Forrás: Hajdú D. András

"Kedves Gabi! A zenédet imádom, ezt el kell mondjam. Tehetséges énekesnek tartalak! De... Sok fiatal előtt állsz példaképként, mint nő! És ez felelőséggel jár, nem pusztán kiváltságokkal. Persze magyarázhatjuk PR-fogásnak, jaj, bocs, véletlennek, játszhatjuk a duzzogó nagylányt vagy támadhatunk keményen!!! Megteheted... a tény attól még tény marad... nem a helynek, nem az időnek és nem az alkalomnak megfelelően villantottál. A célod elérted, mindenki rólad beszél, de talán bölcsebb, hatékonyabb lenne a munkásságoddal villogni, mintsem lemenni VV-ribancba. Persze felnőtt nő vagy, azt teszel, amit akarsz. Minden tettünk önmagunkat minősíti!! További sok sikert kívánok!"

"Ha kicsit szolidabban öltözne, nem lenne semmi baj. A kényszerű kitárulozással ellentétben lehetne alternatíva."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.