Íme, Ördög Nóra mindkét „gyereke"

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
terhesség TV2 Mici testvér kisbaba Pityu Ördög Nóra féltékenység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2-höz igazoló Ördög Nóra kislányáról, Miciről és a négylábú gyerekéről, Pityuról, valamint kettejük első találkozásáról mesél aktuális blogjában.

Felkaptuk a fejünket Ördög Nóra internetes bejegyzésére, amelyben két „gyerekéről" ír hosszasan. A TV2 új műsorvezetője ugyanis bármelyik pillanatban világra hozhatja második gyermekét, aki a hírek szerint kisfiú lesz. Nóra legfrissebb írásából azonban kiderül, hogy Mici és a négylábú kedvenc, Pityu első találkozásáról és egymás mellett éléséről van szó.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Ahogy a Life.hu is írt már róla, Pityu vizsla imádja a kislányt, együtt játszanak, alszanak, szó sincs féltékenységről, és tényleg olyanok, mint két tesó. Az, hogy hogyan oldották meg, hogy Pityu ne legyen féltékeny és ne érezze úgy, kevesebb figyelmet kap, kiderül Nóri blogbejegyzéséből, amelyet IDE kattintva olvashatsz el!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.