Azután lett sikeres, hogy plasztikáztatott: gondoltad volna, hogy Brad Pitt is kés alá feküdt?

Forrás:©Êmichael Benabib, AFP -
plasztikai műtét Brad Pitt botox Zac Efron magazin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha plasztikai műtétre gondolunk, nagy valószínűséggel nőkkel kötjük össze első körben, és rosszul sikerült műtétek, rettenetesen eltorzult arcok ugranak be először. Azonban ahogy nem törvényszerű az, hogy csak a nők plasztikáztatnak, az sem egyértelmű, hogy csak tragikus lehet a végeredmény.

Olyan világban élünk, ahol a megjelenés rengeteget számít, és hiába kap egyre nagyobb teret az önelfogadás, mégsem csökken igazán a nyomás, hogy tökéletesen nézzünk ki. Az eszményi szépség hajszolása pedig nemcsak a nőket, de a férfiakat is érinti, pláne azokat, akik színészként, hírességként bizonyos szempontból a testükből élnek.

Cikkünkben összeszedtünk néhány olyan világhírű férfit, akik bizony kés alá feküdtek annak érdekében, hogy minél jobban tudjanak érvényesülni a szakmájukban.

Brad Pitt

Vitán felül Brad Pitt a valaha élt egyik legvonzóbb színész, akiért nők milliói rajonganak. Azonban mielőtt még elkezdte a színészi karrierjét, átesett egy szépészeti beavatkozáson, így a nézők már eleve egy más arccal ismerték és szerették meg kedvencüket, mint ahogy eleve kinézett. Pitt fülplasztikán esett át, hogy megszabaduljon elálló füleitől. Bár a végeredmény láthatóan jó lett, azért kérdés, hogy az eredeti fülei meggátolták volna-e abban, hogy ennyire sikeres legyen.

Brad Pitt fülplasztikán esett át, hogy megszabaduljon elálló füleitől Forrás: ©Êmichael Benabib, AFP

Gordon Ramsey

A rettegett séf egyáltalán nem veti meg a plasztikát: mindent megtesz annak érdekében, hogy minél tovább megőrizze fiatalságát. Ehhez rendszeresen igénybe veszi a botox segítségét, ami látványosan ki is simítja a homlokán és az állán lévő ráncokat.

Gordon Ramsey 2012-ben, majd 5 évvel később kis botox után Forrás: Northfoto

Tom Cruise

Tom Cruise arca egészen máshogy festett karrierje kezdetén, mint amit a nézőközönség megszokott. Fiatalon már átesett egy, a nyakát érintő plasztikai műtéten, és rendbe hozatta a fogait is. Ahogy pedig telt az idő, egyre közelebbi kapcsolatba került a botoxszal és egyéb töltőanyagokkal is, amelyek segítségével igyekszik megőrizni a fiatalságát.

Fiatalon már átesett egy, a nyakát érintő plasztikai műtéten, és rendbe hozatta a fogait is Forrás: AFP,Northfoto

Christiano Ronaldo

Ronaldo a világ egyik legvonzóbbnak tartott focistája, külsejét azonban nem egyedül a jó genetikának köszönheti. Már egy ideje terjed a pletyka, miszerint több ezer euró értékben költött plasztikai beavatkozásokra, és elnézve a régi képeit, a pletykáknak ez esetben lehet is valami valóságalapja.

Christiano Ronaldo a pletykák szerint több ezer eurót költött plasztikai beavatkozásokra Forrás: AFP, Northfoto

Sylvester Stallone

A színész, aki már mindig Rocky és Rambo marad, igazi legendának számít. Színész, forgatókönyvíró, rendező, számtalan alkotásban mutatta meg magát, és hatalmas sikereket ért el. Mégis, ő is csak emberből van, és természetes, hogy nehezen viseli az idő múlását. Az elmúlt években sokszor előkerült a téma, hogy több arcplasztikán, botox-kezelésen- és töltésen van már túl.

Sylvester Stallone 1992-ben és most Forrás: AFP

+1 Zac Efron

Már az első High School Musical óta töretlenül rabolja el nők millióinak a szívét, és pont olyan, mint a jó bor: az idővel csak egyre jobbá válik. Tavaly azonban megdöbbentő képek láttak napvilágot róla, ami hosszú ideig lázban tartotta az embereket. Mindenki szent meggyőződése volt, hogy a színész egy elrontott plasztikai műtét áldozata lett, nemrég azonban végre kiderült az igazság:

Efron a furcsa állkapcsot egy balesetnek köszönhette, miután elesett és megütötte magát egy szökőkút sarkában. Miután magához tért, érezte, hogy lötyög az állkapcsa, ezután pedig több műtét és hosszú rehabilitációs folyamat várt rá.

Zac Efron 2017-ben és most: a furcsa állkapcsot egy balesetnek köszönhette Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.