Tóth Gabi Krausz Gáborról: "Ő valójában olyan, mint Shrek"

Forrás: Bognár Bogi -
Tóth Gabi Krausz Gábor Shrek Krausz Hannaróza gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi Krausz Gábor és Hannaróza kapcsolatáról írt a blogján.

Az énekesnő legutóbbi blogbejegyzése az apai ösztönről szólt, amelyben Krausz Gáborról azt mondta, hogy olyan, mint egy ogre.

"Az én Krauszom első ránézésre egy mufurc... Második ránézésre is... De aki elég türelmes, és van kedve, ideje kivárni, hogy megnyíljon, az rájöhet, hogy ő valójában olyan, mint Shrek. Na jó, nem zöld és nem is csúnya, de bizonyos értelemben egy ogre. Viszont akit beenged a 'mocsarába', az biztonságban van, és azért mindent megtesz"fogalmazott az énekesnő.

Tóth Gabi, énekes Forrás: Bognár Bogi

Gabi arról is beszélt, hogy Gábor és Hannaróza között nagyon szoros a kötelék, és teljes nyugalomban hagyja őket kettesben, amikor el kell mennie otthonról.

"Kedves anyukák, bízzunk jobban az apukákban. Támogassuk őket abban, hogy érezzék: szükség van rájuk, és mondjuk el nekik sokszor, hogy ők is nélkülözhetetlenek."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.