Rubint Réka szerint fia, Norbika a Farmban meg tudja mutatni azokat az értékeket, amiket otthonról hozott

Forrás: Instagram/Ifj. Schobert Norbert -
Rubint Réka TV2 Farm VIP Schobert Norbert Farm (reality) ifj. Schobert Norbert Schobert Norbika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbi és Rubint Réka fia, Norbika is szerepel a Farm VIP legújabb évadában. Az ismert szülők nem féltették fiukat a szerepléstől, ám a beköltözés előtt néhány jótanáccsal azért ellátták.

A 17 éves Norbika egészen kicsi kora óta látja, mi mindennel jár az, ha az ember ismert. Ennek ellenére sokakban felmerült, hogy túl fiatal még a nyilvános szerepléshez, pláne egy realityhez, Réka és Norbi azonban másképp vélekednek erről.

"A mi gyerekeink meg vannak edződve, kicsi koruk óta látják, hogyan kezeljük a nyilvánosságot. Nem féltettem őt, mert tudtam, hogy az emberek nagy részének, akikkel együtt játszott, van gyermekük. Az pedig, hogy egy gyerekbe beleharapjon valaki... Mondtam Norbikának, hogy mindenkihez tisztelettudóan forduljon, és ha valamit igazságtalannak érez, mondja el őszintén, ne vegye ellenségeskedésnek"

– árulta el Réka a Blikknek.

Norbi hozzátette, hogy a fia fizikailag és lelkileg is erős, ennek ellenére néhány apai jótanáccsal látta el, mielőtt beköltözött a Farmra.

Forrás: Instagram/Ifj. Schobert Norbert

"Elmondtam neki, hogy adja önmagát, és legyen segítőkész, úgy, ahogy otthon látta. Óva intettem a vitáktól. Ő a legfiatalabb, úgysem lehet igaza – árulta el a fitneszguru, majd Réka így zárta:

"Itt meg tudja mutatni az igazi értékeket, amiket otthonról hozott. A nevelés nem egy hét, ez 17 év munkája. Meg lehet nézni, hogy nem aranykalitkában nőtt fel.

Amikor kicsi volt, Norbika tőlem kérdezte, „anya, én hogyan lehetek valaki?" Azt válaszoltam, „maradj ember". Ennek szellemében neveltük a gyerekeinket. Nagyon büszkék vagyunk rá, és azt hiszem, végigsírok majd minden adást"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.