Egyetlen módja van annak, hogy a királyi család megakadályozza Harry és Meghan Markle külföldi útjait

Harry herceg és Meghan Markle  Nigériában
Anadolu via Getty Images - Anadolu
brit királyi család Meghan Markle utazás Harry herceg
A királyi család nem tilthatja meg, hogy a sussexiek külföldi látogatásokat tegyenek, de van egy mód arra, hogy közbelépjenek. Harry és Meghan a szakértők szerint további utazásokat is terveznek.

Harry és Meghan a hónap elején három napra Nigériába repült, hogy az Invictus Gamest népszerűsítsék. Meglátogattak egy iskolát, és egy katonai parádét is megtekintettek. Látogatásuk nagyon emlékeztetett azokra a hivatalos látogatásokra, amelyeket a királyi család tagjai is tesznek alkalomadtán.

Harry herceg és Meghan Markle  Nigériában, Harry és Meghan
Harry és Meghan Nigériában
Forrás: Anadolu via Getty Images

Tom Sykes királyi szerkesztő így nyilatkozott: „Bárhová mentek Nigériában, mindenhol úgy üdvözölték őket, mintha a brit királyi család tagjai lennének. III. Károly és Vilmos herceg sem akadályozhatja meg őket abban, hogy turnézzanak, de a kormány komoly diplomáciai nyomást gyakorolhat a baráti államokra, hogy ne fogadják őket."

A kritikusok szerint Harry és Meghan utazásia öncélúak

Harryt és Meghant Christopher Muse, a nyugat-afrikai ország vezérkari főnöke hívta meg Nigériába. A látogatás célja az Invictus Games népszerűsítése volt, Nigéria ugyanis fontolgatja, hogy később otthont ad a sporteseménynek. A kritikusok ezzel szemben azt állították, hogy Harry és Meghan tengerentúli látogatásai öncélúak.

Sykes is úgy véli, hogy a sussexiek nem fognak leállni, és további turnék következnek.

Harry és Meghan gyakorlatilag ezzel kijelentik, hogy továbbra is kihasználják királyi státuszukat

— mondta a szakértő.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.