Jason Momoa továbblépett: ez a nő rabolta el a szívét válása után

'Aquaman And The Lost Kingdom' Beijing Press Conference Jason Momoa
VCG via Getty Images - VCG
barátnő szerelem Jason Momoa
Válása után ismét rátalált a szerelem Aquamanre. Jason Momoa hivatalossá tette új kapcslatát egy Instagram-fotóval.

Jason Momoa és Lisa Bonet két gyerek és 16 év együttlét - melyet ötöt házasságban töltöttek - után döntöttek a válás mellet. A hír az egész világot meglepte, hiszen köztudott volt, hogy a színész még tinédzserként szemelte ki magának a nőt, és határozta el, hogy ő lesz egyszer a felesége. Álma valóra vált, de szerte is foszlott. Mostanra azonban új szerelme lett Aquamannek.

"Aquaman and the Lost Kingdom" Photocall, Jason Momoa
Jason Momoa újra szerelmes
Forrás: Eamonn M. McCormack

Jason Momoa Adria Arjonával alkot egy párt

Öt hónappal azuán, hogy Jason Momoa és Lisa Bonet válását véglegesítették, a színész hivatalosan is elismerte kapcsolatát Adria Arjona színésznővel, méghozzá néhány Instagram-fotóval, amely a közös utazásukon készült Japánban.

 "Annyira hálásak vagyunk mindenkinek, aki megnyitotta az otthonát, emlékeket szereztünk új és régi barátokkal, megosztva egy újabb csodálatos kalandot mi amorral"

 - írta Momoa a képekhez.

Jason Momoa és Adria Arjona
Jason Momoa és Adria Arjona
Forrás: Instagram/Jason Momoa

Adria Arjona Torres 32 éves Puerto Ricó-i származású amerikai színésznő. Láthattuk őt a 2017-ben bemutatott Emerald City című sorozatban, a főszereplő Dorothy Gale-t alakította, valamint szerepelt még az Elveszett Próféciák, a Tűzgyűrű: Lázadás, A partiállat, a Határok mentén, a Six Underground – Hatan az alvilágból valamint a 2022-es Morbius című szuperhősfilmben, és az Andor című Star Wars-sorozatban.

Jason Momoa egyébként azért utazgat Ázsiában, mert éppen a motoros sorozatát, az On the Roamot forgatja. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.