Jennifer Lopez olyat tett, ami egyértelművé teszi: házassága Ben Affleckkel romokban hever

Los Angeles Premiere of Amazon MGM Studios "This is Me Now...:A Love Story"
AFP/AFP or licensors - AFP
válás Ben Affleck Jennifer Lopez
Ahogy a Life.hu is megírta, szakíthatott JLo és Ben Affleck. A színész állítólag már el is költözött a közös otthonukból. Jennifer Lopez viselkedése is ezt igazolja.

Hogy szándékosan szítja a pletykákat az énekesnő, vagy valóban igaznak érzi a párkapcsolati coach Instagram-posztját, amit lájkolt, nem tudni. Jennifer Lopez nyilvánvalóan szeret a középpontban lenni, élvezi, ha beszélnek róla, ami férjéről, Ben Affleckről nem mondható el, ő szíve szerint kerülné a nyilvánosságot. 

ELLE's Women In Hollywood Celebration - Arrivals Ben Affleck és Jennifer Lopez
Ben Affleck és Jennifer Lopez házasságának vége a bennfentesek szerint
Forrás: Getty Images

Csütörtökön az énekesnő egy olyan Instagram-bejegyzést lájkolt, amely azt részletezi, melyek azok a tulajdonságai a partnernek, amelyek egészségtelen kapcsolathoz vezethetnek. A bejegyzés írója kifejtette: „Nem építhetsz kapcsolatot valakivel, aki elszakadt önmagától. Nem várhatjuk el, hogy valaki lásson minket, amikor még saját magát sem látja. A kapcsolat kialakítása a könnyebb feladat, ám annak ápolása már egy másik történet. Végül is a szerelem nem csak egy érzés, hanem tett is. Ha a partner nem tudja, ki ő valójában és mit akar elérni az életben, akkor a kapcsolat soha nem lesz stabil és nem is tud fejlődni”

Jennifer Lopez néhány órával azután lájkolta a posztot, hogy a TMZ arról számolt be , hogy ő és Affleck külön élnek.

Egy bennfentes szerint JLo és Affleck annak ellenére járnak párterápiára, hogy a színész a háta közepére sem kívánja az egészet és megalázónak érzi a procedúrát, emellett azt is állítja, hogy a házasságuk az első pillanattól veszekedésektől hangos. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.