Jennifer Lopez exei kitálaltak: ilyen az énekesnő, amikor nincs a nyilvánosság előtt

MET Gala
AFP - AFP
vélemények házasság válás exférj Jennifer Lopez
Szerelmi életét nagy horderejű románcok és több házasság is jellemzi. Az exekkel a jelenben jó kapcsolatot ápol, ám Jennifer Lopez szakításai nem mindig voltak barátságosak, ahogy az exek véleménye sem feltétlenül pozitív az énekesnőről.

Penge élen táncol JLo és Ben Affleck kapcsolata. Az énekesnő és a színész egy ideje már külön él, de a válásról hivatalosan eddig nem esett szó. Egyiküknek sem ez lenne az első tönkrement házassága, bár ebben a versenyben kétségkívül Jennifer Lopez lenne a győztes. Az színésznő exei arról vallottak, milyen volt az életük a sztár partnereként. 

Los Angeles Premiere Of Amazon MGM Studios' 'This Is Me...Now: A Love Story'Jennifer Lopez
Jennifer Lopez sikeres színésznő és énekesnő, 53 évesen is bomba formában van, de a házasságai és kapcsolatai rende zátonyra futnak; vajon miért?
Forrás: NurPhoto via AFP

Ojani Noa, Jennifer Lopez első férje

1997-ben, filmes karrierjének kezdetén ment hozzá első férjéhez, Ojani Noához. A házasság 11 hónapig tartott, Ojani azt tervezte, hogy kiad egy könyvet a kapcsolatukról, de JLo pert indított és nyert, megakadályozva, hogy ez megtörténjen. Ojani később elárulta, hogy féltékenység okozta a románc végét: még házasok voltak, amikor Lopez nyilvánosan randevúzni kezdett Sean 'Diddy' Combsszal.

Filmes karrierjének kezdetén ment hozzá első férjéhez, Ojani Noához
Forrás: VINCE BUCCI / AFP

„Felhívtam Jent, és megkérdeztem, miért megy el vele randevúzni, és azt mondta: „Ez csak üzlet. Azt mondták, meg kell tennem”. Féltékeny voltam, és azt üvöltöttem: „De te házas vagy!”

Amikor az első férj megtudta, hogy Ben Affleck és volt neje összeházasodnak, sok boldogságot kívánt nekik, de azt is hozzátette: „Nem vagyok biztos benne, hogy ez a kapcsolat tartós lesz”.

Sean 'Diddy' Combs két évig volt JLo partnere

Úgy tűnik, Ojani féltékenysége megalapozott volt, Lopez és Puff Daddy két évig alkottak szerelmes párt. A rapper folyamatosan megcsalta az énekesnőt, aki később bevallotta, hogy bár rajtakapni sose sikerült, végig tudta, hogy párja hűtlen, és azt is elmondta, hogy ez volt az első alalom, hogy hűtlensége ellenére nem hagyott el egy férfit. P. Diddy azt állította, hogy szerelmes volt JLo-ba, és az egyik legnagyszerűbb nő volt az életében.

 

Hollywood Entertainment News - June 30, 2011
Lopez és Puff Daddy két évig alkottak szerelmes párt
Forrás: Profimedia

Cris Judd gyorsan jött, de gyorsan is ment

Cris Juddal a "Love Don't Cost a Thing" című klip forgatásán találkoztak nem sokkal azután, hogy JLo 2001-ben szakított Diddyvel. Még ugyanabban az évben összekötötték az életüket, de egy évet sem élt meg a nászuk, Lopez beadta a válókeresetet.  Judd nyilatkozataiban azt sugallta, hogy Jennifer egyáltalán nem tett erőfeszítéseket a házasság sikeréért, és azt is hozzátette, hogy nagyon nehezen élte meg, hogy a házasságuk a nyilvánosság előtt zajlik, hogy megsértik a magánéletüket, de amikor Lopezt vette feleségül, ez is benne volt a pakliban. Így nem is hibáztatta a válás miatt az énekesnőt, azt mondta, egyszerűen csak nem jött össze nekik, és ennyi. 

2002 Vanity Fair Oscar Party Hosted by Graydon Carter - Arrivals
Cris Juddal a "Love Don't Cost a Thing" című klip forgatásán találkoztak nem sokkal azután, hogy JLo 2001-ben szakított Diddyvel
Forrás: WireImage/GettyImages

Marc Anthony, a gyermekeinek az édesapja

Marc és Jennifer 2004 júniusában házasodtak össze, egy héttel azután, hogy Anthony elvált első feleségétől, Dayanara Torrestől. 10 éven át voltak házasok, két gyermekük született, Max és Emme. 2014-es válásuk közös megegyezéssel történt, utána barátok maradtak. Marc Anthony ezzel kapcsolatban így nyilatkozott: „Ez nem valami szenzációhajhász történet, csupán egy felismerés volt mindkettőnk részéről. Közösen döntöttünk, előfordul az ilyesmi”.  Egy másik interjúban pedig így nyilatkozott volt feleségéről: „A legkeményebben dolgozó ember, akivel valaha találkoztam. Amikor együtt voltunk, én pont az ellenkezője voltam. Ez azóta megváltozott. Sokat tanultam tőle."

 

LA Premiere of ' Monster-In-Law '
Marc és Jennifer 2004 júniusában házasodtak össze
Forrás: BEI/Northfoto/BEIMAGES

Alex Rodriguez, a majdnem férj

A New York Yankee korábbi játékosa élete legszerencsésebb napjaként jellemezte azt a napot, amikor találkozott Jenniferrel. Már 2005-ben is keresztezték egymás útját, de csak 2017-ben jöttek össze. Rodrigez egy romantikus nyaraláson, a Bahamákon kérte meg JLo ezét, aki igent mondott, ám a Covid-19 járvány miatt elhalasztották a tervezett esküvőt, s mire véget értek a szigorú korlátozások, a kapcsolat ki is hűlt: „Rájöttünk, hogy barátként jobbak vagyunk” — nyilatkozta a majdnem férj, aki a Lopezzel töltöttöt évet hihetetlennek nevezte, amiből mindketten sokat tanultak, és a sztár exeihez hasonlóan ő is a világ egyik legtehetségesebb embereként jellemezte az énekesnőt. 

(FILE) Jennifer Lopez and Alex Rodriguez Retain JPMorgan to Raise Money for Mets Bid
A New York Yankee korábbi játékos élete legszerencsésebb napjaként jellemezte azt a napot, amikor találkozott Jenniferrel
Forrás: NurPhoto via AFP

Ben Affleck a különélő férj

Nem ez az első próbálkozásuk, a Benniferként is emlegetett pár 2004-ben majdnem összeházasodott, ám időt kértek egymástól, majd szakítottak. 2022-ben újra egymásra találtak, összeházasodtak, hogy alig 47 nap elteltével bevallják, dolgozniuk kell a kapcsolatukon. Affleck a The Greatest Love Story Never Told című dokumentumfilmben így mesélt fenntartásairól: „Amikor újra összejöttünk, azt mondtam: Figyelj, az egyik dolog, amit nem akarok az, hogy a kapcsolatunkat a közösségi médiában mutogassuk. Aztán valahogy rájöttem, hogy nem tisztességes dolog ezt kérni tőle. Ez olyan, mintha feleségül vennél egy hajóskapitányt, és azt mondanád neki, hogy nem szereted a vizet." 

81st Golden Globe Awards - Show
Nem ez az első próbálkozásuk Benniferként
Forrás:  AFP

Úgy tűnik, a belátás nem volt elég, az ember nem tud kibújni a saját bőréből. Kíváncsian várjuk, vajon Ben Affleck is csupán egy ex lesz Jennifer Lopez listáján, vagy sem.

Jennifer Lopez újabb kudarca: már nemcsak a házassága van válságban, hanem a karrierje is!

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.