Jennifer Lopez nem vesz tudomást házassága kudarcáról, csak a látszat érdekli

ennifer Lopez Ben Affleck J
GC Images -
rózsaszín szemüveg Jennifer Lopez & Ben Affleck Ben Affleck látszat Jennifer Lopez
Amíg a jólértesültek szerint Ben Affleck arról beszél, túllépett feleségén, addig J.Lo még mindig rózsaszín szemüveget visel. Jennifer Lopez talán sem fogta, minden bizonnyal vége a házasságának.

Teljesen másképpen éli meg házasságuk válságát és felröppent válásuk hírét Jennifer Lopez és Ben Affleck. Amíg a színésznek minden az arcára van írva és nem tudja megjátszani magát, sőt, beszél is a gondokról, addig Jennifer egészen mást mutat.

 Jennifer Lopez  és Ben Affleck
Jennifer Lopez és Ben Affleck két teljesen más világ
Forrás: Northfoto

Jennifer Lopez és Ben Affleck: két külön világ

Ben világa nem az a világ, amiben Jennifer él.  "J.Lo egész élete a győzelemről szól, a fájdalmat nem mutatja, és továbbra is eltökélt szándéka, hogy Bennel a kapcsolata tündérmesének tűnjön, bármi áron. Ha tudja, hogy fényképezik, a fotókon is boldognak mutatja magát. Akkor is képes erre, ha teljesen szét van esve, gyengeségnek tartaná, ha az emberek látnák, amikor rossz passzban van, tehát tetteti magát, lesifotókon azonban jól látszik, ő is gondterhelt" - nyilatkozta egy bennfentes. 

Jennifer Lopez Ben Affleck
Jennifer Lopez csak akkor mutatja a gyengeségét, ha nem tudja, hogy látják
Forrás: Northfoto

 

Ellovagolni a naplementébe 

Lopez nemrégiben azt állította, ezek élete legboldogabb évei. "Mindez rémálommá változott, de talán nem is akar szembenézni vele. Ragaszkodik 'a legnagyobb szerelmi történethez', és el akar lovagolni a naplementébe Bennel, amíg a színész átmeneti elmezavarnak nevezi, hogy elvette Jennifert. Van egy terve, hogy megjavítsa a dolgokat, de ő mindig rózsaszín szemüveget visel Már csak ilyen" - mondta el egy bennfentes. 

Ha elválnak... 

Lapinformációk szerint a lehetséges válás persze negatívan érintheti Jennifert, de csak érzelmileg. Anyagiag függetlenek egymástól. "Bennek több tízmillió dollárja van, és még egy tucat filmet készít a következő néhány évben. Ennek a kapcsolatnak a befejezése nem fogja tönkretenni az életét" - árulta el egy jólértesült. Úgy tudni, Ben egyáltalán nem bánkódik, hogy vége a házasságának, a színészt nemrégiben mosolyogva kapták lencsevégre Los Angelesben, miután egy barátjával vacsorázott.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.