Miley Cyrus mellek ruha cici énekesnő villantás Grammy-díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szervezők szörnyen boldogtalanok lesznek, ha látják Miley Cyrus csupasz mellbimbóját az elő-Grammy-partin készült képeken.

Hiába próbálták ugyanis a rendezők kitiltani a Grammy összes rendezvényéről a fedetlen fenekeket, melleket és egyéb intim testrészeket, sokan képtelenek voltak megfelelni ezeknek a kívánalmaknak.

Miley mostanában úgyis szereti mutogatni magát - legutóbb a fenekét lógatta ki egy aprócska shortból -, így most sem tehetett mást, mint felvett egy olyan ruhát, amiből csoda lett volna, ha nem kandikál ki a mellbimbója.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A 20 éves tinisztár ruhája egy darabig állta a sarat, de egy hosszú fotósorozat közben teljesen félrecsúszott, Miley észre is vette, de addigra mellbimbójának képét már sok száz kamera a memóriájában őrizte. Ejnye, kislány, ideje lenne megtanulni öltözködni!

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.