Frizurák, amik meghódították a világot

Forrás: AFP -
frizura Bob Marley Elvis Presley haj Audrey Hepburn Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Aniston Rachel-fazonja, Amy Winehouse hatalmasra tupírozott fürtjei - ez csak kettő az utóbbi 50 év 50 ikonikus frizurája közül. Lássuk, kié lett a leghíresebb hajköltemény. 

Emlékeztek még Audrey Hepburn csodás kontyára az Álom luxuskivitelben című filmből? Ez a frizura lett ugyanis minden idők legemlékezetesebb hajkölteménye. Ezen nem is csodálkozunk, hiszen a filmbeli Holly Golightly elegáns, klasszikus kontya azóta is "örök darab" - korábban szépségszakértőnk, Takács Nóra is megmutatta, hogyan kell elkészíteni ezt a frizurát.

Kattints a képre, és nézd meg a többi ikonikus frizurát is! Forrás: AFP

Az 50 ikonikus frizura között ott van még Elvis "hajkölteménye", Bob Marley rasztatincsei és Jennifer Aniston Jóbarátok-beli szomszédlányos haja is. De nem maradhattak ki Katalin hercegnő csokoládébarna loknijai és Marilyn Monroe hirtelenszőke fürtjei sem. A teljes listát a Daily Mailen találod.

Szuper iszapos arcmaszk az új évrehttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20131230-hogyan-legyek-jo-no-iszapos-arcmaszk.htmlEmlékezetes sztárfrizurák 2013-banhttp://www.life.hu/szepulj/20131216-a-legemlekezetesebb-sztarfrizurak-2013-ban-miley-cyrus-jennifer-aniston-pamela-anderson.htmlSztárok ragyogó fogsorral - mi a titkuk?http://www.life.hu/szepulj/20131204-sztarok-ragyogo-fogsorral-mi-a-titkuk-fogfeherites-es-fogapolas-ahogy-a-hiressegek-csinaljak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.