Christina Aguilera smink Pamela Anderson sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Attól még, hogy valaki dollármilliókat keres, nem biztos, hogy sminkelni is tud - vagy egyáltalán érzi azt, hogy milyen a szép és mégis mutatós smink. Íme néhány förtelmesen sikerült sztársmink - volt miből válogatni!

Emily Browning azt hitte, végre rátalált saját stílusára ezzel a túlságosan sötét, rockerlányra hajazó make up-al. De hol van már a vad, csillogós szemhéjfesték és az élénk, leégett bőrre hajazó arcpír a divat palettájáról? A rúzsválasztás pedig szó szerint tragikus.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


Christina Aguilera nem követi a divatot - már ami a sminket illeti. A dalos pacsirta szivárványszíneket viselt a szemhéján - ami még nem is lenne akkora baj, ha legalább a megfelelő színeket a megfelelő módon használta volna. De a végeredmény olyan lett, mint a sminkesek rémálma: a színek élesen elkülönülnek egymástól, ahelyett, hogy szépen össze lennének satírozva.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Lindsay Lohan sosem kifinomult stílusáról volt híres: a botrányhősnő mindig túlzásba visz valamit, legyen szó öltözködésről, sminkről, bulikról. A bulihercegnő nemrég természetesen barna bőrrel szeretett volna feltűnni egy bemutatón, ehelyett külseje inkább egy fonnyadt narancsra hajazott. Önbarnítója tönkretette az egész megjelenését - gratulálunk Lindsay!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Sarah Harding angol énekesnő sosem kifogástalan külseje révén került a magazinok címlapjára. Neki valószínűleg senki nem szólt, hogy a hajszálvékony, csodálkózós szemöldök sosem volt divat. Sarah jobban tette volna, ha a méregdrága vörös rúzs helyett egy rendes szemöldökre pazarolja pénzét és idejét...

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Jaj, Pam, csak ezt ne! A babarózsaszín ideje már a 80-as években lejárt! A szőke ciklon azonban még most is a Barbie-külsőt preferálja, ezért választja immár hosszú évek óta ezt az árnyalatot. Kedves Pam, idén a natúr és a cseresznyepiros hódít - jobban tennéd, ha sminkest váltanál!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Lil' Kim ,,hernyótalpas" szemöldöke is hagy némi kívánnivalót maga után. Ő már tudja, hogy a vékony szemöldök nem trendi, de ez a vastagság azért már túlzás. Ráadásul az is jól látható, hogy a szemöldökceruzával vastagította meg. Lil, irány a kozmetikus!

www.facebook.com/pages/Lil-kims-eyebrows
www.facebook.com/pages/Lil-kims-eyebrows

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.