fürdőszoba párkapcsolat szex férfi LifeNight szexualitás zuhanyzás orgazmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nők hajlamosak elfelejteni egy párkapcsolatban, hogy nem kell ahhoz ötfogásos vacsorával várni a pasijukat, hogy elcsábítsák aznap éjszakára. Íme a Life.hu tippje egy könnyű, éjszakai kalandhoz.


Thinkstock
Thinkstock

Feltámadó érdeklődését le ne hűtsd: a langyos vízpermet alatt élvezzétek bátran a másik testét és egymás közeledését. Vezesd a kezét titkos utakra a testeden, de úgy, hogy közben nem veszed le magadról a pólót! A fantáziátokra van bízva, hogy a zuhany alatt fejezitek be az estét, vagy a pólószex után irány az ágy és egy következő forró menet. Természetesen már teljesen meztelenül.

Fotó: Julian Laidig
Fotó: Julian Laidig


Kövesd a Szexpázsit blogot a Facebookon is!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit, valamint egy jó történetet.
Kövesd a Szexpázsit oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A SZEXPÁZSIT OLDAL!



Sztárok, akiknek a durva szex lett a vesztük (18+)http://www.life.hu/szeress/20131026-david-carradine-nelson-rockefeller-kiraly-tamas-james-donald-mcconaughey-sztarok.htmlEzért játsszák meg a pasik az orgazmust! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120309-szex-szerelem-parkapcsolat-ezert-jatsszak-meg-a-pasik-az.htmlPasivélemény: A nők provokálják ki a füttyögésthttp://www.life.hu/szeress/20131024-pasivelemeny-tenyleg-csak-a-jo-nok-utan-futtyognek-a-ferfiak.htmlPasit szeretnél? Viselj pirosat!http://www.life.hu/szeress/20131025-egy-felmeres-szerint-az-elso-randin-piros-ruhat-viselo-nok.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.