fashion week melltartó Nicki Minaj extrém Egyesült Államok LifeNight showműsor Ellen DeGeneres rapper énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rapper egy amerikai showműsorba érkezett cicifix nélkül, nem sokat hagyva a képzeletre.

Tény, hogy Nicki Minaj eddig sem szégyenlősségéről volt híres. Az amerikai rapper a nagysikerű Ellen DeGeneres nevével fémjelzett show-ba érkezett kissé hiányos öltözékben. Nem lehetett nem észrevenni, a sokszor extrém ruhaválasztásairól híres énekesnő ezúttal bizony elfeledkezett a melltartóról.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

A műsorvezető megdicsérte a fokozatosan szétnyíló felsőjét, mire a 30 éves sztár csak annyit mondott: "Utálom a melltartót... A melltartó maga az ördög." Nicki, aki köztudottan büszke kerekded formáira, nem először került a figyelem középpontjába mellei miatt. Pózolt már félmeztelen menyasszonyként, egy klipje kedvéért pedig aranyszínűre festette a kebleit.

Melltartó nélkül pózolnak a legszexibb modellekhttp://www.life.hu/legytrendi/20130926-ismet-fehernemuben-a-victorias-secret-legszexibb-modelljei.htmlEldobta melltartóját a szexi modellhttp://www.life.hu/legytrendi/20130822-lifenight-candice-swanepoel-a-victorias-secret-modellje-levetkozott-es-eldobta.htmlEgy szál csipkemelltartóban bulizott Lady Gagahttp://www.life.hu/legytrendi/20130812-lady-gaga-popsztar-melltartoban-es-shortban-ment-bulizni-egy-melegbarba.htmlNe bajlódj a melltartóval! (18+)http://www.life.hu/legytrendi/20130806-lifenight-provokativ-fotok-a-fehernemumarka-osziteli-kollekciojarol-ledobta-melltartojat-a.htmlHoppá! Nem hord melltartót a szupermodellhttp://www.life.hu/legytrendi/20130806-nem-hord-melltartot-behati-prinsloo-szupermodell.htmlStílusosan esett le a melltartó a kebelcsodárólhttp://www.life.hu/szorakozz/20130716-lifenight-tiffany-taylor-amerikai-playmate-es-modell-melltarto-nelkul-pozol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.