David Beckham Maldív-szigetek szilveszter hulla robbanás Victoria Beckham tűzijáték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Leginkább egy rémálomra hasonlít a Beckham család év végi nyaralása. Előbb egy hullát találtak nem messze a szállásuktól, később egy robbanás zavarta meg a nyugalmukat. 

Pihenni indult karácsony első napján a Beckham család, ám nyugalmuk nem tartott sokáig. A sztárfamília a festői Maldív-szigeteken hétcsillagos villát bérelt, ám hiába a luxus, rettegésben töltötték a napjaikat - írja a Daily Mail.

Forrás: AFP

Alig érkeztek meg, egy hullát sodort a partra a víz, ami alaposan felborzolta a nyaralni vágyók kedélyét, majd pár óra múlva egy szilveszteri tűzijáték előkészületeiből lett baj. A rakéták felrobbantak a raktárban, lángba és füstbe borítva a szállodakomplexumot, így a vendégek - köztük Beckhamék - el sem hagyhatták átmeneti luxusotthonukat.

Lelépnek Beckhamékhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131215-a-beckham-csalad-es-a-gordon-ramsay-familia-vakaciozni-megy.htmlÍgy díszít karácsonyfát Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/legytrendi/20131213-victoria-beckham-brit-divattervezo-magassarku-cipoben-diszit-karacsonyfat.htmlLady Gagáért rajong a tündéri Beckham lányhttp://www.life.hu/szorakozz/20131210-harper-seven-david-es-victoria-beckham-lanya-nagy-rajongoja-lady-gaga-amerikai-enekesnonek.htmlCímlapon romantikáznak Beckhamékhttp://www.life.hu/szeress/20131130-a-parizsi-vogue-cimlapjan-victoria-beckham-es-david-beckham-szerelmesen-romantikazik.htmlKi más? David Beckham a legstílusosabb férfihttp://www.life.hu/legytrendi/20131108-david-beckham-egykori-sztarfocistat-valasztottak-a-legstilusosabb-ferfinek-a-gq.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.