színésznő Jóban Rosszban TV2 szülés Kondákor Zsófia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra forgat a Jóban Rosszban sorozatában Kondákor Zsófi. Elárulta, olyan sokat járt be a stúdióba a gyermekével is, hogy úgy érzi, mintha el sem ment volna. 

Amikor Zsófi eltűnt a TV2 Jóban Rosszban sorozatából, még senki sem tudta, hogy vajon visszatér-e karaktere, Vera Csillagkútra. A történet szerint egy szektavezér rabolta el, a forgatókönyvírók pedig nyitva hagyták a sztorit, nem derült ki, meghalt-e a lány.

Forrás: tv2

Kondákor Zsófi - aki azóta egy kislánynak adott életet - elárulta, olyan érzés volt visszatérni, mintha el sem ment volna, és egyáltalán nem furcsa újra forgatni. Azt azonban bevallotta, gondolatai folyton a kislánya körül forognak, lélekben még otthon van. A TV2 Aktívjának azt is elárulta, szerencsére még nincs nagyon szövege, de azt nem tette hozzá, hogy miért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.