Jóban Rosszban párkapcsolat sorozat kislány gyermekáldás Kondákor Zsófia Kembe Sorel-Arthur
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kislánya lesz a Jóban Rosszban szerelmespárjának - tudta meg a Life.hu.

Kiderült, hogy kislányt hord a szíve alatt Kondákor Zsófi, akinek már van egy hatéves kisfia Lányi Lalától. A sorozatban házaspárt alakító színészek, Zsófi és Kembe Sorel barátsága lassan alakult át szerelemmé, és egy rendezvényen rádöbbentek, hogy több van köztük egyszerű barátságnál. Egy mámoros éjszaka eredményeként pedig nyár elején érkezik szerelmük gyümölcse is, akit nem terveztek, de örülnek az érkezésének. Zsófi, aki a negyedik hónapban jár, mióta állapotos nyugodtabb, és szerencsére nincs hányingere sem.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

"Már tudjuk, hogy kislányom lesz, így Sorel rózsaszín félelme beigazolódni látszik. Jól érzem magamat, az egyetlen szokatlan hatása a terhességemnek az, hogy sokkal fáradékonyabb vagyok, este nyolc óra körül már le szoktam feküdni. Eddig öt kilót híztam, jól érzem magamat így gömbölyebben, korábban túl sovány voltam. Most igyekszem minél tovább talpon maradni, legszívesebben hajnalig táncolnék" - árulta el a színésznő, akinek kisfia már nagyon várja a hugica érkezését.

VV Béci megmutatta várandós feleségéthttp://www.life.hu/legykepben/20130203-vv-beci-megmutatta-varandos-kedveset.htmlGazdasszonyt nevel partneréből a Szombat Esti Láz versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130130-szilveszter-gazda-a-szombat-esti-laz-versenyzoje-gazdasszonyt-nevel-molnar.htmlVállalhatatlanra itta magát a Jóban Rosszban színésznőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130204-braghini-rozina-a-sorozat-bodolai-orsija-sokat-ivott-es-berugott.htmlPlasztikáztatott Keresztes Ildikó?http://www.life.hu/legykepben/20130204-keresztes-ildiko-enekesno-plasztikaztatta-az-orrat.htmlDundikának három férfi dirigál, de nem bánjahttp://www.life.hu/legykepben/20130129-dundika-a-szombat-esti-laz-tancosa-akinek-harom-ferfi-dirigal.htmlKeményen küzd az erotikus kisugárzásért a Barátok közt Nórájahttp://www.life.hu/legykepben/20130129-varga-izabella-baratok-kozt-ugyvednoje-a-szombat-esti-lazban.htmlA viharos szél után 15 centi hó is jöhethttp://www.life.hu/legykepben/20130203-idojaraselorejelzes-viharos-szel-havazas.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.