Benkő Dániel Voksán Virág Való Világ
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már a celebek villába költözésük második napján a szexre terelődött a szó: Benkő Dániel rányomult Voksán Virágra.

Gáspár Győző szavakkal, Benkő pedig testével próbálta meghódítani a fekete bombázót. Virág ugyanis azt a feladatot kapta, hogy flörtöljön kicsit Győzővel, akinek nem volt ellenére szemügyre venni a csinos modellt a jakuzzi habjai és a pezsgőzés közben. Győző igen kevés alkoholt fogyaszt, így hamar felszabadult némi italtól, és nem esett nehezére a szexről társalogni, miközben felesége a nappaliból figyelte férje ténykedését - tudtuk meg a Blikkből. Győzike - az étkezéshez hasonlítva a szeretkezést - elmesélte Virágnak, mit is szeret igazán a hálószobában. ,,Én szeretek minden kaját megkóstolni, igazi ínyenc vagyok, de leginkább a fűszeres ételek jönnek be. Ám az az igazság, hogy nem szeretek sokáig 'vacsorázni'. Inkább a minőségre megyek, de nyolc-tíz perc elég is ahhoz, hogy jóllakjak" - vallotta be Győző, miközbenVirágról is megtudtuk, hogy a változatosság híve, és akár két órát is képes az ágyban, illetve a vacsorával tölteni.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Benkő Dániel már jóval továbbment az udvarlásban: mivel ő csakis meztelenül szeret szaunázni, nem zavarta a DJ jelenléte sem, és minden gátlásától és ruhadarabjától megszabadulva pihent a szaunában. Virág azonban kevésbé értékelte a gesztust. ,,Jézusom, Dániel, te mit csinálsz? Legalább egy törölközőt tegyél a feneked alá, mert más is szeretne majd leülni erre a deszkára!"- mondta szorosan becsukott szemmel a bombázó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.