Damu Roland erőszak letartóztatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Damu Rolandnak főhet a feje - nemcsak állása és hírneve miatt kell aggódnia, de a börtönben sem várják szívesen az agresszív színészt.

A Bors úgy tudja, nem a mostani volt az első eset, hogy Damu agresszívan lépett fel barátnőjével szemben. A színész állítólag gyakran verte kedvesét, Timit, aki mindig megbocsájtott neki, de emellett annak szüleit is többször megfenyegette. Amikor a szülők kék-zöld foltokat fedeztek fel lányuk testén, és azt számonkérték a színésztől, Damu igen agresszív lett, de nem volt ez másképp a Hal a tortán felvételén sem. Itt képtelen volt elviselni a vereséget, és az őt csitító barátnőjén vezette le a feszültséget.

Forrás: mti
Forrás: mti

Damut most letartóztatták, mert félő, hogy ha szabadlábon védekezne, az agresszivitástól sem riadna vissza, hogy lebeszélje volt párját a vádakról - ami egyébként nemi erőszak és bántalmazás. Azonban a börtönben sem várják tárt karokkal a színészt: a nők bántalmazása ugyanis igen érzékeny pontja a legtöbb közösségnek, így Damunak is van félnivalója, ha rács mögé kerül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.