Sienna Miller Alfie Jude Law
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Talán csak Elizabeth Taylor és Richard Burton évtizedekkel ezelőtti románca hasonlítható Jude Law és Sienna Miller kapcsolatához.

A jóképű angol szívtipró és az akkor még teljesen ismeretlen szőkeség 2004-ben, az Alfie című film forgatásán szerettek egymásba. Évekbe tellett azonban, mire a románcból valódi tündérmese bontakozott ki. "Amint megismertem, őrülten beleszerettem Jude-ba. Nagyon intenzív lett a kapcsolat közöttünk" - vallotta a színésznő, akinek nem volt könnyű dolga már akkor sem Jude exnejével, Sadie Frosttal és annak három gyermekével.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

2004 karácsonyán Jude meg is kérte az akkor 23 éves kedvese kezét, de a következő évet már nem élte túl a szerelem. A sármos Jude megcsalta Siennát gyermekei dadájával, és hiába kért nyilvánosan bocsánatot kedvesétől, ő kiadta a csalfa színész útját. Sienna karrierje egyre feljebb ívelt: a Casanova című filmben ő volt Heath Ledger partnere, ruhakollekciót tervezett, és igazi stílusikonná nőtte ki magát. A szőkeség ezekben az években néhányszor randevúzott és pár rövidebb románca is volt, de nem kerülhette el, hogy az újságírók minduntalan egykori népszerű kedveséről kérdezzék. A külön töltött évek alatt Jude sem tétlenkedett - rövid kapcsolata a modell Samantha Burke-kel újabb gyermeket eredményezett.

http://www.youtube.com/v/n0Aqq_xbo80?fs=1&hl=hu_HU

Jude és Sienna is hivatalos volt 2009-ben Johnny Lee Miller nagyszabású partijára, ahol mindenki számára nyilvánvaló volt, hogy az egykori szerelmesek között még mindig szikrázik a levegő. 2010 elején pedig már ismét kéz a kézben jelentek meg a nyilvánosság előtt. A párról nem hallani botrányos híreket az utóbbi egy évben, de a közös luxusnyaralásról készült fotókat és a mostanában róluk készült képeket nézegetve nem kizárt, hogy Sienna 2011-ben Mrs. Jude Law lesz...

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.