VV Zsófi nagyobb mellekkel próbál érvényesülni!

2011.03.10. 11:16

A ValóVilág szőke királylánya úgy döntött, kés alá fekszik, mert megelégelte mellei kis méretét.

Fotó: Mudra László [origo]A villa naivája bevallotta, mindig is nagyobb melleket szeretett volna. Ezért mikor orvosa elmagyarázta, a genetikának köszönhetően sajnos sem kora előrehaladtával, sem egy esetleges terhességgel nem lesz nagyobb keble, úgy döntött, belevág a műtétbe - értesült a Blikk. A villa plasztikcicájától persze kapott egy kis útbaigazítást, Szandika ugyanis sokat mesélt neki arról, hogy mire kell számítania majd, ha kés alá fekszik. Nem csoda, hogy Szandika ennyire képben van, hiszen ő már jónéhány beavatkozáson túl van.

Szinglik és nem szinglik nem ehetnek együtt? Nézd meg új sorozatunkat!


Zsófi végül akkor döntötte el, hogy megcsináltatja a melleit, mikor a villa-mellszépségversenye kapcsán összehasonlította kebleit a többiekével. "Már nagyon izgulok, alig várom, hogy túl legyek rajta, és végre a saját szememmel is láthassam. Bevallom, egy kicsit tartottam a vérvételtől meg az infúziótól, de ezeken már túl vagyok, úgyhogy elszállt a félelem is, csak a kíváncsiság maradt" - mondta Zsófi, aki egy 280 köbcentis méretet választott, mivel nem akar túl nagyokat sem. "A doktor úr először egy 330 köbcentis implantátumot mutatott, de én azt túl nagynak találtam. Majd a kezembe fogtam egy 300-ast is, de még az is nagyon kihívó volt. Nem hatalmas melleket szeretnék, csupán arra vágyom, hogy legyen nekem is, így maradtunk a 280 köbcentinél."
A nagyjából egyórás műtét során az implantátumokat a lány mellizma alá ültették be, mivel így természetesebbnek hatnak.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!VV4: Szandika taktikát váltott, és Bécit viszi ki párbajozni!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110309-vv4-a-taktikazas-utan-szandika-becit-viszi-ki-parbajozni.html VV Anikó miatt szakított L.L. Juniorral a barátnőjehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110309-vv-aniko-miatt-szakitott-junior.html VV4: Jerzy és Gigi a kamerák előtt szexeltek!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110308-valo-vilag-4-jerzy-es-gigi-a-kamerak-elott-szexeltek.html Összepisilte magát a gyönyörtől VV Olivér egyik rajongója!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110309-bepisilt-a-gyonyortol-vv-oliver-egyik-rajongoja.html Wolf Kati képviseli hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválonhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110309-wolf-kati-a-magyar-indulo-az-eurovizios-dalfesztivalon.html Palik László és családja újra itthon!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110309-palik-laszlo-hazajott.html Kétfejű teknős született Szlovákiábanhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110308-ketfeju-teknos-szuletett-szlovakiaban.html
VV ZsófimellméretplasztikaValó Világ