VV4: Egész Leányfalu retteg Béci és Gigi családjától

bosszú Leányfalu VV Gigi álarc Való Világ 4 félelem VV Béci rettegés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu utánajárt és kiderítette, hogy a Rácz család igen simulékony, kedves és barátságos família, ám mégis sokan tartanak tőlük, ezért inkább behódolnak nekik, mint hogy ellenségek legyenek. De vajon miért?

Amíg Leányfalu utcáit róttuk, különböző korosztályú és nemű emberekkel próbáltunk szóba elegyedni. Buszmegállókban, és kocsmákban igyekeztünk minél több információhoz jutni a családról. A lakosok nagy része már a nevek és a VV jelző hallatán visszavonultak, és elkezdtek pozitív jelzőkkel előhozakodni. Volt, aki ijedtségében csak annyit mondott, hogy "őket itt mindenki szereti, és senki nem fog rájuk rosszat mondani" - árulta el egy helybéli lakos.

RTL sajtóklub
RTL sajtóklub

Ez azért szerencsére nem egészen így van, hiszen szembejött velünk egy "igazmondó juhász", akinek kissé megeredt a nyelve. Elárulta, hogy a faluban mindenki szereti, és isteníti a Rácz családot, mivel a külvilágnak teljesen más képet mutatnak, mint amilyenek valójában. A lekenyerező, barátkozó stílusukkal mindenkit megnyernek, így nem igazán vannak állítólag haragosaik. Azok az emberek tartanak tőlük, akikkel volt összetűzésük, a többiek pedig inkább kerülik a velük való konfliktust. "Álarcot öltenek magukra, mint ahogy Gigi és Béci is teszi a villában. Csak a rongyrázás megy a kinti életükben. Mindenkivel rendesek, kedvesek, mindenki szemében jó fejek, viszont ha valakivel konfliktusba keverednek, akkor fenyegetőznek" - árulta el egy leányfalui lakos a life.hu-nak.

Emellett azt is megtudtuk, hogy a családnak soha nem volt semmije, a faluban csak próbálják fitogtatni azt, amijük épp van. "Páváskodnak, nagyzolnak, mert ehhez értenek, az emberek pedig bekajálják. Rosszat épp ezért nem fognak rájuk mondani, mert csak a szépet meg a jót látják, a többiről nem mernek tudomást venni" - mondta egy neve elhallgatását kérő leányfalusi járókelő.

A Rácz testvérekről felreppent hírt az is alátámasztja, hogy a ValóVilágba úgy költöztek be, mint szentendrei lakosok, de valójában Leányfalun él együtt a család. Gigi pedig néhány évvel ezelőtt az Erotika kiállításon illegette-billegette magát, amikor még csak 16 éves volt - a Blikk információi szerint. Susan Pearl segítségével pedig a pornóiparba is belekóstolhatott néhány fétisfilm erejéig, miközben a villán belül fürdőruhában tusol, és Jerzyvel a paplan alatt játszanak papás-mamást. Béci pedig egy szabálytisztelő állampolgárként próbálja eladni magát a már játékban lévő társai között is, miközben ő maga publikálta internetes oldalán, hogy: "Sokat loptam, csaltam, jártam a rendőrségre".


Forrás: Life.hu



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.