VV4 titkok: Ami a műsorból kimaradt!

2011.05.09. 13:39

A Való Világ fináléja alatt a kulisszák mögött érdekes és izgalmas dolgokat láthattunk, hallhatunk. Ezeket pedig mi nem tartjuk meg magunknak, hanem megosztjuk a kíváncsi olvasókkal!

Fotó: Mudra László [origo]
Nézd meg a finálé legizgalmasabb pillanatait galériánkban! Katt ide!


Éva szavazataiért Jerzyt lehúzni?

Még nagyban tartott a szavazás, amikor Éva legjobb barátnője, Cecília úgy kampányolt a Facebook oldalán, hogy közben a másik finalistát, Jerzyt próbálta bedarálni " ...Jerzyt meg kell verni! És akár megnyerni az egészet, de ahhoz ti is kelletek! Évinek nincs lakása, Jerzynek igen, nem tudom, minek sajnáltatják ennyire!..." A Szépfiú nővére hihetetlennek tartotta az állítást, és egyből rácáfolt, miszerint Jerzynek még saját takarója sincs, nemhogy lakása. Cecíliát nem tudtuk elérni, hogy az információ honnan származik. Az is lehet, hogy a saját kisujjából. Nem jött be.

Éva ötezer forinttal indul a való világnak

A bronzérmes törtető lány történelmet írt a Való Világban azzal, hogy négy sikeres párbajt tudhat maga mögött. Ez azonban nem sokat ért, hiszen kiderült, hogy mindössze ötezer forint lapul a zsebében, így indul neki az igazi való világnak. Ettől független édesapját biztosította arról, hogy a jövőben azon lesz, hogy anyagilag támogassa őket, és bízik benne, hogy most végre révbe ér. A békéscsabai apuka sietett haza otthonába, hiszen végre munkát kapott, aminek Éva tiszta szívből örült.

Fotó: Mudra László [origo]
Nézd meg a finálé legizgalmasabb pillanatait galériánkban! Katt ide!


Alekosz igent mondott

Elsőként ment be, és utolsóként jött ki. A kör ezzel bezárult, a Való Világ 4 abszolút nyertese a görög okostojás lett, aki mindig, minden körülmények között sziporkázik mondataival. Ám nem csak a luxuslakást, autót, nyaralást és a tizenkét milliót nyerte meg, hanem sok nőt is, akik három hétig az ő kegyeiért fognak megküzdeni. A görög hódító igent mondott az RTL Klub felkérésére, miután Olivér biztosította arról, hogy annyi pálinkát ihat, amennyit csak szeretne. Így keddtől minden nap láthatjuk, ahogyan az érdi dumagép alkoholmámorban igyekszik a nőkről még a bugyit is lebeszélni.

 

Amit a tévében nem mutattak:
- Olivér ordibálás közben kiköpte a rágóját.
- Jerzy nővére nem engedett a fotósoknak, az idegösszeroppanás szélén áll.
- Gigi fintorogva dobálta magát.
- Béci elégedetlen volt a stúdió hangi adottságaival.
- Vája asszony képtelen volt abba hagyni a sírást.
- Alekosznál megtört a jég, és könnybe lábadt a szeme.
- Olivér zsebkendője sem maradt száraz...Alekosz mégsem egy kiborg - kulisszatitkok a VV4 fináléjárólhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110509-vv-gigi-banatara-alekosz-nyerte-meg-a-valovilag4-millios-fonyeremenyet.html ValóVilág 4 finálé: Alekosz nyert mindent!http://www.life.hu/life/galeria/20110509-valovilag-4-finale-alekosz-nyert-mindent.html Alekoszt szétszedik a nők új műsorábanhttp://www.life.hu/legykepben/20110509-alekosz-showja-szerelem-a-legfelsobb-szinteken.html VV4: Döbbenet! Alekosz nyerte meg a ValóVilág-ot!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110508-vv4-elkezdodott-a-valovilag4-finaleja-szoros-az-eredmeny-eva-alekosz.html Íme, az igazság Alekosz terhes barátnőjéről!http://www.life.hu/anyaskodj/20110507-ime-az-igazsag-alekosz-terhes-baratnojerol.html Alekosz újra szexkiborg, Éva ráhajtott Jerzyrehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110503-vv4-alekosz-a-szexkiborg-feltamadt.html Tízmilliót kaphat Alekosz a csajozós műsorérthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110502-tizmilliot-kaphat-alekosz-a-csajozos-musorert.html 

VV AlekoszVV JerzyVV ÉvadöntőfináléValó Világ 4kulisszatitok