műsorvezető rádió Tilla Bumeráng István Kovács Bochkor Gábor Boros Lajos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bochkor-Boros páros minden évben helyettesítőknek adja át a mikrofont, amíg ők szerencsés hallgatóikkal külföldön pihennek. A Life.hu utánajárt a kulisszáknak: hogyan dől el a vendég-műsorvezetők névsora?

Tíz éve minden nyáron eljön az a nap, mikor Bochkor Gábor és Boros Lajos a VogaVadászat nevű játék nyerteseivel nyaralni indul. Hogy az itthon maradó hallgatóknak ne kelljen nélkülözniük megszokott műsorukat, ismert embereket kérnek fel, üljenek be a Bumeráng stúdiójába. "Minden évben kihívást jelent, hogy összeállítsuk a helyettesítők névsorát. Évről-évre vannak visszatérő beugróink, de a változatosság kedvéért igyekszünk új arcokat is becsempészni" - mondta el a Life.hu-nak Bochkor Gábor.

Kíváncsiak voltunk arra, hogyan jött képbe például az [origo] felfedezettje, a Berlini Magyar TV budapesti tudósítója. Őt legtöbben hatalmas kérdőjellel ellátott piros mikrofonjáról ismerik fel, főként abból a bizonyos Aldi-reklámból. Június 28-án, kedden ugyanis ő ébreszti majd a hallgatókat, a TV2 műsorvezetője, Till Attila oldalán. "Attila korábban már vezetett Bumerángot. Mikor az általa elképzelt partnerről kérdeztük, egy nap gondolkodási idő után bejelentette: ő legszívesebben István Kováccsal ülne be a Bumeráng stúdiójába" - árulta el a Bochkor Gábor.

István Kovács riportja VV Olivérrel: Tévéztünk a Villában

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=aeJ8NyxCGtHGSS7u


"Néhány éve találkoztak először, mikor István Kovács a Berlini Magyar TV számára készített vele egy jó hangulatú interjút, majd pár nap múlva kiderült: a technika ördöge elbánt szegény Istvánnal és semmit nem sikerült rögzíteni a beszélgetésből" - tette hozzá Boros Lajos. "Kíváncsian várjuk, mire képes István, ha hatalmas piros mikrofonját lecseréli egy NeoFM-esre!"

Erre mi is kíváncsiak vagyunk, olyannyira, hogy bekéredzkedtünk a stúdióba, így hamarosan a Life.hu olvasói maguk is láthatják, mi történik ilyenkor a kulisszák mögött.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.