Új időponttal, és korábbi VV-s szereplőkkel erősít a ValóVilág 5

VV Éva VV Alekosz VV Anikó műsorvezető könyvírás VV Gigi Való Világ 5 Törtető VV Olivér VV Zsófi Való Világ 4 valóságshow munka VV Béci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jövő héttől legalább egy tucatnyi leendő celeb kezdi meg képernyős ámokfutását, hiszen elindul a ValóVilág 5. Az előző szériából megismert VV Gigi, és néhány egykori villabeli társa is komoly feladatot kapott az RTL-től.

Nézd meg az VV5 új villáját képgalériánkban! Katt ide!

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!

Az RTL Klub csütörtökön bejelentette, hogy a ValóVilág 5 NekedValó című műsorának vezetését - akárcsak az előző szériában - Istenes Bence kapta, új társa pedig VV Gigi lesz. A BeleValó műsort pedig VV Anikó, Béci és Olivér vezetik majd felváltva a Cool Tv-n. A szeptember 12-én startoló valóságshow két házigazdája Lilu és Sebestyén Balázs maradtak. A ValóVilág legújabb szériája későbbi műsorsávba került át az RTL-en, hiszen nem közvetlenül a Híradó után, hanem este kilenc órától kerülnek adásba a VV5 kisípolás nélküli összefoglalói, amik ezentúl 16-os karikával lesznek láthatók a csatornán.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

Nézd meg az VV5 új villáját képgalériánkban! Katt ide!

Megkerestük VV Évát is, aki régóta küzd azért, hogy képernyőre kerülhessen, ezért nem igazán lelkesedett a hír hallatán, miszerint ő ismét nem juthat szerephez az RTL Klubnál. "Nem mondanám, hogy örülök, hogy olyan emberek kapták ezt a munkát, akikkel nem voltam annyira jóban a villában, de ez van. Alakulnak majd az én dolgaim is, hiszen hamarosan egy napilapnál fogok blogot írni a VV5-ről mindennap, amiért végre fix fizetést kapok majd. Az eddigi hakniknak úgyis vége lesz az új széria miatt" - magyarázta a törtető lány.

Tipp! Szexbombát alakít a botrányhősnő! Nézd meg képgalériánkat! (18+)

rtl.sajtoklub.tv
rtl.sajtoklub.tv

Nézd meg az VV5 új villáját képgalériánkban! Katt ide!

VV Éva egykori villabeli szövetségesei, Alekosz és Olivér pedig újabban a könyvírással kacérkodnak. A milliomossá vált biztonsági őr hamarosan megjelenő könyvéből megtudhatjuk, hogyan használta ki lakótársait, míg örök cimborája azt foglalta kötetbe, hogyan hazudozta körbe a világot.

A nők nem tartanak szeretőt?


perecet árul focimeccseken

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.