X-Faktor: Egymás ellen fordultak a mentorok

X-Faktor mentor nézeteltérés Keresztes Ildikó Malek Miklós Geszti Péter Nagy Feró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyedül maradt Malek Miklós három mentortársával szemben: akit az amerikába szakad producer lehúz, azt Geszti, Keresztes, és Feró a mennybe meneszti.

RTL Klub/Sajtóklub/Trunkó Bálint
RTL Klub/Sajtóklub/Trunkó Bálint


Szokatlanul kegyetlen bírálatokkal illetett pár versenyzőt mostanában Malek Miklós, és ez a ma esti válogatóban is folytatódik. Őszinte, kemény szavakat vág a jelentkezők fejéhez, és ez sokszor nem egyezik a többi a mentor véleményével. Malek Miklós így többször magára maradt, ezért egy-egy versenyző az ő akarata ellenére jutott tovább - Keresztes Ildikó, Nagy Feró, és Geszti Péter igenlésével.

- A versenyzők azért jönnek ide, hogy megmérettessenek és megtudják a mentorok véleményét arról, hol tartanak zeneileg. Nem teszek mást, mint hogy ezt megmondom. Ami rossz, az rossz, és kész! Nem fogok igent mondani valakire csak azért, mert "helyes, kedves jelenség". Ez van, és ez lesz, nem leszek engedékenyebb - mondta a Borsnak Malek.

A Keresztes Ildikó és Feró szerint szerint ők más szempontokat vesznek figyelmebe, mikor értékelnek valakit:

- Hármunkat valószínűleg az érzéseink vezetnek, míg Miklós kizárólag szakmai szemmel, zenészként és producerként figyeli a versenyzőket. Számára az is fontos szempont, hogy a produkció használható-e a piacon, míg mi azon gondolkodunk, hogy "majd adunk rá egy hosszú ruhát, hogy ne látszódjon a görbe lába". Hamar kiszúrja, ha egy előadás nem őszinte. Az igazat megvallva, szeretem, ha előttem szavaz, mert előfordul, hogy a véleménye miatt átgondolom az enyémet - nyilatkozta Nagy Feró.

Keresztes Ildikó elmondta, hogy nem kötöttek szövetséget Gesztivel és Feróval, mindenki a legjobb belátása szerint szavaz. Ha valaki a csak a jóindulatuk miatt maradt bent, az hamarosan úgyis kiesik.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.