A nőket szereti az egykor legnépszerűbb énekesnő?

depresszió bulímia Spice Girls Mel C
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Spice Girls egykori sportos tagja, Mel C a napokban cáfolta a pletykákat, miszerint a nőkhöz vonzódik, de mesélt a hírnév igen negatív következményeiről is.

Mostanában egyre több sztár mesél őszintén arról, hogy a hírnévvel nemcsak a pénz és a siker jár, de a depresszió, étkezési zavarok és más komoly problémát is el kell viselniük. A napokban a Spice Girls egyik tagja, Mel C, alias Melanie Chisholm vallotta, hogy a reflektorfény és a sztárság miatt lett depressziós és bulímiás is.

AFP
AFP


A harminchét éves énekesnő nemrég a Daily Mail-nek mesélte el, mik is voltak a sztárság hátulütői: "Csodás dolog, hogy a Spice Girls tagja lehettem, de emelett szörnyen fárasztó is. Akkoriban fiatal voltam és nagyon befolyásolható, rosszul viseltem, hogy minduntalan a címlapokon szerepeltem. A cikkek folyton a külsőmet kritizálták, erre pedig semmi és senki sem készített fel. Nekem magamnak kellett eljárnom az érdekeimben" - vallotta Mel C, akit a legjobban az zavart, hogy azt forszírozták, ő még nőként is nagyon férfias jelenség, és sokszor megkérdőjezelzték, hogy valóban a férfiakat szereti -e.

Mel C 2009-ben adott életet kislányának, Scarlet-nek, és állítása szerint 2002-óta az ingatlanügynök Thomas Starr a kedvese. Az énekesnő elmesélte azt is, hogy ma már sokkal boldogabb - jobban élvezi az anyaságot, mint a hírnevet. "Amikor látom Scarlet-et énekelni és játszani a pici játékgitárján, akkor mindig a saját gyermekkorom jut eszembe. Édesanyám is énekelt, apu pedig basszusgitározott. Boldog idők voltak, hiszen a házunkban álladóan szólt a zene" - mesélte sztár.

Persze jövőbeli terveiről is megosztott néhány dolgot Melanie - állítólag a 2012-es londoni olimpiára újra összeáll a legendás angol lánycsapat, a Spice Girls. "Csodás lenne, ha ez összejönne, de még nem tudom biztosan, sikerül-e újra egyesíteni a csapatot. Persze én benne lennék, de öten kellünk hozzá..." - mesélte az egykori fűszeres lány.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.