VV5: Veronika és Péter egyre közelebb kerülnek egymáshoz

VV Péter kihívás Való Világ 5 VV Eszter VV Shadi sértődés párbaj tánc VV Kinga verseny beszólás VV Veronika VV Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shadi megsértődött Eszterre, mert szerinte a kihíváson az ügyvédlány valótlan dolgokat állított róla. Veronika pedig maga sem tudja, hogy mit akar: először Csabával akart randevúzni, de aztán mégis dobta a helyes pasit, és Pétert választotta.





Petit is megkérdezte, hogy megbántotta-e a meglepő határozatával, de az tagadta. Attila azonban bogarat ültetett a lány fülébe, mert szerinte mégis Pufit kellett volna elhívnia. Veronika vissza akarta csinálni az egészet, ezért a riportszobában engedélyt kért a változtatásra. A szerkesztők engedtek a kérésének, és rábólintottak a partnercserére.


Tipp! Nem takargatják testüket: a villalakók pucéran. Kattints a galériáért! (+18)



Eljött a Szombat esti láz elődöntője, aminek Csonka András, Pálinkó Lujza és Tihanyi Ákos alkotta a zsűrijét. Fecó és Eszter párosából a zsűrit leginkább a dumagép tekintete fogta meg, a koreográfiájukat inkább nem feszegették.


Csaba és Annamari látványos szambájával annyi volt a gond, hogy egyáltalán nem volt összhangban a produkciójuk, ez pedig Csonkáéknak is szemet szúrt. Péter mambó közben túl sokat grimaszolt, ennek ellenére a pornós partnerének mozdulatai megnyerték Pálinkó Lujzát.


Az ítészek Seher és Gergő chachacháját találták a legkevésbé közönségesnek. Kinga és Attila rumbája viszont Tihanyi Ákosnak tetszett nagyon, de Csonka András azért így is talált benne kivetnivalót. Veronika és Shadi rockyja azonban kellemes meglepetést okozott Pálinkónak, mert nem sok jóra számított a furcsa párostól. A döntőbe Veronikáék, Seherék és Kingáék jutottak tovább, a többiek számára egy időre ismét elúszott annak a lehetősége, hogy találkozhassanak családtagjaikkal.

Fórum: PCOS női betegség - gyógyítható?



A kihívás előtt Veronika Shadi haját birizgálta, amin az arab fiú annyira kiakadt idegességében, hogy hangosan megjegyezte, eddig még nem vert meg nőt. Ezzel a beszólásával magára haragította a többieket, és pár perc múlva még a zöld kendőt is megkapta az ügyvédlánytól, aki még nőalázónak is titulálta ország-világ előtt. Shadi nehezen dolgozta fel, hogy Eszter így bánt vele: Kingának puffogott, akit ez az egész helyzet hidegen hagyott. Az est csúcspontjaként az arabból még a szeretethiány is felszínre tört, Petitől próbált egy kis ölelést kunyerálni, de az inkább elmenekült előle.

Tipp! Ördög Nóra, ahogyan még sohasem láttad! Kattints a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.