Teljesen összetört a színész édesanyja - A Jóban Rosszban egykori sztárja nem kíváncsi a családjára

édesanya bírósági határozat Damu Roland színész erőszakos cselekedet börtönbehívó család ítélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Naponta siratja meg a fiát Ica néni, aki a jogerős ítélet óta sem beszélt Damu Rolanddal. "Ő a mindenem, de félek felhívni!" - mondta  a Life.hu-nak.

Közel három hete hirdettek ítéletet Damu Roland ügyében. A színész édesanyja, Ica néni azóta is mindig megrezzen, ha megcsörren a telefonja. Noha öt éve nem látta a fiát, titkon bízik benne, ő lesz a vonal túlsó végén, és megteszi az első lépést az asszony felé, akinek az életét köszönheti, és aki ezekben a nehéz pillanatokban elmondhatja neki, ami talán mindennél többet jelentene a súlyos börtönévek előtt: szereti őt.

Fotó: Pályi Zsófia [origo]
Fotó: Pályi Zsófia [origo]

Szólj bele: Miért ölte meg az egész családot?



"Ilyen az anyai szív, négy gyermeket felneveltem tisztességben, de Roli az elsőszülött, ő a mindenem" - mondta a telefon túlsó végén a megtört asszony. "De azóta sem hívott fel, én pedig félek keresni őt. Félek a csalódástól, és attól, hogy újabb sebeket ejtünk egymáson. Így próbálok beletörődni abba, amibe képtelenség. Nagyon sok a négy és fél év. Roli egy jószívű, rendes gyerek, biztos vagyok benne, hogy nem erőszakolta meg azt a lányt. Sőt, a verések is el vannak túlozva. Hibázott párszor, mint mindenki más. Ez az utolsó a jelek szerint végzetes. Remegve figyelem a híreket, állítólag rövidesen be kell vonulnia. És aggasztanak a rosszullétei is, biztosan a félelem miatt tör rá a pánikroham. Csak a lelke nehogy megbetegítse a testét is" - mondta aggódva az egykori sorozatszínész édesanyja.

"Nagyon érzékeny gyermek, nem tudom, hogy éli majd túl ezt. És azt sem tudom, én hogy élem majd túl. Az emberek azt hiszik, egy szívtelen asszony vagyok, akit nem érdekel a fia sorsa. Még ezt is lenyelem, hiszen a családom előtt is próbálom titkolni, milyen kínokat élek át. A napokban is itt volt Roli két testvére, meg az unokám, és megint órákat zokogtam. Velük sem tartja a kapcsolatot, ezt sem értem. Roli apjával huszonhét éve váltunk el, azóta tisztességben, szeretetben felneveltem négy gyereket, akik azóta le is tettek valamit az asztalra. Nem vagyok én olyan rossz, mint amilyennek az apja beállít engem. Ő is elvetette a sulykot, mélyen a becsületembe gázolt. De türelmes vagyok még, a következő alkalommal azonban már nem hagyom annyiban. De most mindennél fontosabb, hogy Roli sorsa, egészsége jól alakuljon. Már ha lehet mondani ilyet ebben a helyzetben" - sopánkodott Ica néni.

Az asszony ugyanakkor nem titkolja, fiának akár sorsfordító is lehet a rácsok mögött töltött időszak. "Talán most lesz ideje a helyére tenni a dolgokat. Talán elgondolkodik majd az életén, és azon, ki mindenkit felejtett el méltatlanul" - mondta. "Tudom, hogy a börtönben csak azok látogathatják majd, akik engedélyt kapnak erre. Hiszem, talán egyszer kapok egy levelet, hogy szerepelek a listán. Akkor bátrabban kelnék útra" - magyarázta könnyeivel küszködve az asszony.

GYLF

Tipp! Húsz évet öregedett a szexi táncosnő! Kattints a galériáért!


Tudj meg minden fontosat már a hírfolyamodból! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.