Szoknyában parádéztak az X-Faktor énekesei

buli Király L. Norbi skót whisky szoknya énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Formás vádlikat villantottak a magyar hírességek.

Christopher Lambert, Mel Gibson, Sean Connery - nosztalgikus hősök, akiket a férfiak és a nők egyaránt imádnak, és akik bebizonyították, hogy az igazi férfi bizony szoknyát is hord. A hazai sztárok ellesték a skót módit, és rendhagyó bulin köszöntötték a nyarat, ahol a szebbik és az erősebbik nem képviselői egyaránt szoknyában mulatták az időt.

Forrás: Red Lemon Media
Forrás: Red Lemon Media

Kattints a képre a galériáért!

A buliban az Apollo23 tagjai és Király L. Norbi vitték a prímet, akik a skót játékok vicces változataiban versengtek egymással: mini farönkökkel egyensúlyoztak és tojással szlalomoztak. A művészinek cseppet sem nevezhető alkotásokat Sipos Peti bírálta el, aki a baráti csipkelődés mellett kedveskedett is a játékosoknak, és ivókehelynek is kiváló kupákkal díjazta a teljesítményüket. "Nem is tudom, hogy valaha részt vettem-e ügyességi játékban. Talán az óvodában utoljára. Mindenesetre örülök, hogy nem koptak el a reflexeim, és sikerült megnyernem a versenyt" - árulta el Király L. Norbi, aki hamarosan apai örömök elé néz, így a legjobbkor jött a régi emlékek felidézése.

Az Apollo23 a második helyezettnek járó serleget vitte haza. René, Tamás és Tibor azonban a skót öltözetet élvezték a legjobban. "Teljesen új élmény ez a szoknyás világ" - mesélték nevetve a fiúk. "Először ódzkodtunk az öltözettől, de hamar rájöttünk, hogy kár volt. Nagyon kényelmes és praktikus, és ha utcán nem is, de egy farsangi partin még biztos fel fogjuk venni."

Tipp! A rémesen öltözködő tinisztár lett a legstílusosabb híresség. Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.