Káprázatos formában tért vissza az X-Factor sztárja - Elsöprő sikert aratott

siker Leona Lewis tehetségkutató énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkit lenyűgözött Leona Lewis, aki vasárnap este tért vissza a rivaldafénybe egy fantasztikus produkcióval. Az énekesnő, aki 2006-ban nyerte meg az X-Factort, Troubled című számát adta elő és olyan elsöprő sikert aratott, amellyel gyakorlatilag elvonta a figyelmet az idei versenyzőkről.

Az X-Factor történetének egyik legnagyobb sikersztorija Leona Lewis, aki 2006-ban elsöprő magabiztossággal és fölénnyel nyerte meg a tehetségkutató műsort, és azóta több hatalmas sikert könyvelhetett el.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Az énekesnő az utóbbi időben kicsit eltűnt a kíváncsi tekintetek elől, de úgy tűnik, ez csupán átmeneti volt. Leona ugyanis most vasárnap igazi bombaként robbant be az X-Factor legújabb sorozatának sztárfellépőjeként. Egy csodálatos, sötétkék Ariella Couture nagyestélyiben énekelte el a héten megjelent Troubled című számát, amelyet korábbi párjának, Lou Al-Chamaa-nak írt. Az énekesnőt a közönség olyan egyöntetű rajongással fogadta, hogy Leona gyakorlatilag nagyobb figyelmet kapott ezen az estén, mint a tehetségkutató versenyzői. "Lenyűgöző volt, csodálatos. Leona olyan átütő tehetség, úgy meg tudja babonázni a közönséget, mint nagyon kevés más előadó" - árulta el rajongva az egyik néző. A visszatérésről készült képeket itt nézheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.