Életveszélyes versenyre készül a népszerű magyar sportoló

motorverseny életveszély sportoló Bitter Sándor motorversenyző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életveszélyes versenyre készül Bitter Sándor. Végrendeletet írattak vele és dögcédulát rakatnak a nyakába, mielőtt elindul a Man-szigeti motorversenyen, a végzet hegyein, ahol már 138-an lelték halálukat - tudta meg a Life.hu.  A vakmerő Bitter már négyszer teljesítette a legek versenyét és most újra nekiáll saját utolsó rekordját megdönteni.

Bitter Sándor tudatában van annak, hogy életét kockáztatja, számára azonban ez a kihívás megéri a kockázatot. Sándor nem fél a haláltól. "Megszoktam már, hogy nagy kockázattal jár egy ilyen verseny, de mégsem gondolok a halálra. Nagy élvezetet jelent nekem ez a sport és büszkeséget érzek, ha teljesítem a kitűzött távokat"-, árulta el a verseny egyedüli magyar indulója, akit egyetlen dolog tud elkeseríteni. "Megrendít, ha egy társam hal meg. Nemrég elveszítettem egy sporttársamat, akivel sok közös élményem volt. Az ilyen események megviselnek"- árulta el Bitter Sándor. Annak ellenére, hogy az átlagosnál jóval kockázatosabb foglalkozása van, a sportoló mégis úgy érzi, hogy nyugodt szívvel alapíthatna családot. "A szüleim már nem élnek, viszont az élettársam évek óta mellettem áll és elfogadta az életformámat. Mivel nem a halálra készülök, ezért bátran vállalnék gyerekeket is abban a hitben, hogy fel tudom őket nevelni"-, mondta a sportoló, aki - ha összejön rá a szükséges anyagi keret- júniusban indul el a végzet hegyein, a Man TT-n.

Forrás: Bitter Sándor
Forrás: Bitter Sándor

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.