szolgáltatás Lindsay Lohan színésznő Michael Lohan pénz kényeztetés férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lindsay Lohan édesapja kiakadt, mert szerinte lányát a gazdag férfiak csak kihasználják.

A színésznőről köztudott, hogy valóban találkozgat gazdag férfiakkal, akik gyakran fizetnek is a társaságáért - ahogy ezt például énekesekkel is teszik. A színésznőről azonban nem tudni, hogy mit nyújt a klienseinek a fizetségért.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Eladják a lányomat, azért fizetnek neki, hogy gazdag emberekkel randizzon. Gusztustalan!" - fakadt ki Lindsay édesapja, Michael Lohan. Az édesapán kívül a család egy közeli ismerőse is megerősítette ezt. "A pasik fizetnek neki mindent, hotelt, ételt, az utazást, bármit, akár ékszereket is."

A Star magazin úgy tudja, Lindsay Lohan szilveszterkor Brunei hercegével töltötte az éjszakát, aki állítólag százezer dollárt fizetett azért, hogy a színésznő Londonba utazzon hozzá. A pletykák szerint a spanyol festő, Domingo Zapata is Lohan kliensei közé tartozik, vele állítólag New Yorkban, Zapata penthouse lakásában töltött el pár napot.

Forrás: Stop.hu


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.