hegymászó özvegy Erőss Zsolt tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alamizsnát nem kér, viszont munkát keres Erőss Zsolt özvegye, aki férje tragikus halála után hirtelen családfenntartó lett.

Bár Erőss Zsolt kisebbik gyermeke, Csoma még csak egy éves, édesanyja most mégis arra kényszerül, hogy mihamarabb munkát találjon. Férje halála után ugyanis Sterczer Hildának kell eltartania a családját.

Forrás: RTL Klub/Fókusz
Forrás: RTL Klub/Fókusz

A némettanárként dolgozó asszony az utóbbi időben csupán néhány magántanítványt vállalt, de az ebből keresett pénz nem lesz elég arra, hogy fedezze kiadásaikat. Erőss özvegye azonban nem kér alamizsnát, hanem mihamarabb újra munkába szeretne állni, hogy a megtakarításaikat ne élje fel. "Mielőtt édesanya lettem, némettanárként dolgoztam. Jelenleg is van három magántanítványom, de ebből nem fogunk tudni megélni. Nekem most elsősorban munkára van szükségem, olyanra, amit a gyerekek mellett is elvégezhetek. Szívesen tanítanék például egy nyelviskolában vagy akár előadásokat tartanék. Nem szeretném felélni minden tartalékunkat"- mondta a Vasárnapi Blikknek az asszony.

Mint ismeretes Erőss Zsolt és társa, Kiss Péter a hét elején tűntek el a Kancsendzöngán 8000 méteres magasságban. Már nincs esély arra, hogy élve előkerüljenek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.