A húszba se került Rákosi Annamária

2013.09.28. 18:37

Ma délután tartották meg Balin a 63. Miss World 2013 versenyt. Rákosi Annamária a legszebb 20 lány közé sem jutott be, a győztes a .Fülöp-szigeteki Megan Young lett.

Bár nem végzett előkelő helyen, a Magyarország Szépe Kft. ügyvezető igazgatója, Sarka Kata nagyon büszke a világversenyen részt vevő Rákosi Annamáriára.

Forrás: Sarka Kata Facebook oldala

"Köszönöm Ancsinak, hogy az utóbbi 3 hónapban keményen, kitartóan, becsületesen végigcsinálta a felkészülést! Büszkék vagyunk rád! Nekünk te vagy a legszebb!" - írta Facebookján Hajdú Péter felesége.

Hogy miként készült Annamari a versenyre, arról bővebben itt olvashatsz.

Az idei Miss World Megan Young azaz Miss Philippines lett. A BBC információi szerint a győztes az Egyesült Államokban született, de tízéves korától kezdve a Fülöp-szigeteken él. Filmművészetet tanult, vágya, hogy rendező legyen.

A világversenyt eredetileg Jakartában tartották volna, ám Indonézia fővárosában tüntetni, tiltakozni kezdtek a konzervatív muszlimok, mondván egy ilyen verseny tárgyiasítja a nőket, és sérti az iszlámot. A döntőt így végül Balin tartották meg, ahol erősen felfegyverzett rendőri erők védték a rendezvényt, a királynőket és a vendégeket.

 

Nem visel bugyit a TV2 szexi sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130928-cynthia-dictator-es-varga-viktor-a-tv2-mr-es-mrseben.html George Clooney csődöt mondotthttp://www.life.hu/legykepben/20130928-george-clooney-csodot-mondott-batman-szerepeben.html Megműtötték Schubert Éva szeméthttp://www.life.hu/legykepben/20130928-megmutottek-schubert-eva-szineszno-szemet-szurkehalyogott-vettek-le-rola.html Melegszerepet vállalt Daniel Radcliffehttp://www.life.hu/legykepben/20130928-melegszerepet-vallalt-daniel-radcliffe-a-harry-potter-megformaloja-allen-ginsberget.html Kegyetlen gyerekkora volt az x-faktorosnakhttp://www.life.hu/legykepben/20130928-az-rtl-klub-xfaktoranak-rappere-os-ronnie-drogos-tarsasagba-keveredett.html


 

Sarka KataRákosi AnnamáriaMiss World