Ördög Nóri romantikára vágyik

2013.10.22. 8:34

Ördög Nóri öt hónappal szülés után olyan ragyogóan néz ki, hogy  máris egy női magazin címlapjára került. Az RTL Klub vezető műsorvezetőjének életét az anyaság kiteljesítette, azt viszont bevallotta, hogy a nagy boldogság ellenére hiányzik valami az életéből.

Nóri szinten minden idejét a kis Micinek szenteli, akit már jógázni is elvisz magával. Hiába az anyaság öröme, hiába érkezik egyre több felkérés, szeretne már a férjével kettesben is tölteni egy kis időt.

Fotó: Nánási Pál

"Nagyon szívesen mennék már moziba, de annak is nagyon örülnék, ha végre lenne időm megfőzni egy romantikus vacsorát" - vallotta be a Maxima magazinban Nóri, aki a legtöbb kismamához hasonlóan alig várta, hogy ismét felvehesse korábbi kedvenc ruhadarabjait. Elárulta, hogy a fotózás fénypontja az volt, amikor rájött, hogy régi méretében rámegy az a csodaszép bőrnadrág, amit már előtte kinézett magának a kirakatban.

"Persze a hétköznapokban most is figyelek arra, hogy nőnek érezzem magam: igyekszem ápolt és csinos lenni. De az azért egy teljesen más helyzet, amikor a stylistok a te méretedben, illetve stílusodban eléd raknak sok-sok ruhát, a sminkes pillánként ragaszt rád műszempillát. Régen éltem meg fotózást ekkora ünnepként" - foglalta össze első egész napos stúdióélményét Nóri.

Kiakasztják szomszédaikat az x-faktorosokhttp://www.life.hu/legykepben/20131018-kocsis-tibor-es-gyurcsik-tibi-xfaktorosok-kiakasztjak-szomszedaikat-eneklesukkel.html Egy szám erejéig visszatér Cipőhttp://www.life.hu/legykepben/20131021-cipo-bodi-laszlo-visszater-egy-dal-erejeig-a-republicbol-kilepett.html Tóth Gabi kiborulthttp://www.life.hu/legykepben/20131020-az-rtl-klub-xfaktorabol-toth-gabi-mentoraltja-toth-marci-esett.html Meghalt az egykori jugoszláv vezető, Tito özvegyehttp://www.life.hu/legykepben/20131020-meghalt-jovanka-broz-az-egykori-jugoszlav-vezeto-tito-ozvegye.html Magánéletéről mesélt Alföldihttp://www.life.hu/legykepben/20131019-xfaktorrol-szinhazcsinalasrol-szabadsagrol-es-serulekenysegrol-beszelgetett-szily-nora-sztarszerzonk-alfoldi.html Szerelmet vallott Claudiahttp://www.life.hu/legykepben/20131019-a-tv2-sztarban-sztar-elo-showjaban-szerelmet-vallott-liptai-claudia.html Esztergályos beszólt Liptainakhttp://www.life.hu/legykepben/20131019-esztergalyos-cecilia-szineszno-beszolt-liptai-claudianak-a-tv2-mr-es.html Csak tátogtak a szépségekhttp://www.life.hu/legykepben/20131018-sztar-a-sztarban-cimu-produkcioban-szerepel-rakosi-annamaria-karpati.html Bozsek Márk elszomorodotthttp://www.life.hu/legykepben/20131017-az-rtl-klub-xfaktoranak-enekeset-bozsek-markot-megviseltek-a-kritikak.html Nem látta a hasától a lépcsőt a TV2 sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20131018-feke-pal-pavarottit-alakitja-a-sztar-a-sztarban.html
Ördög Nóraanyaságromantikaférj