Rubint Réka énekóra Schobert Lara sírás Schobert Norbert Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fitneszházaspár nagylánya sírásban tört ki az énekóráján, mert túl nagy feladatot kapott - derül ki az Édes élet aktuális epizódjából.

Eltört a mécses Schobert Laránál. Édesanyja, Rubint Réka kísérte el énekórájára, ahol a maximalista Lara egyszer csak sírva borult mamája óvó karjaiba, amikor úgy érezte, nem képes megoldani azt a feladatot, amire a tanár kérte. Ahogy a Life.hu is megírta, a kislány tehetségére már korábban felfigyeltek. Sőt, indult a TV2 Az ének iskolája című show-jában is. Bár nem válogatták be, azóta is képzik a hangját. Az alábbi videóban megnézhetitek, sikerült-e megvigasztalni az elpityeredő kislányt.

Míg Lara énekórája sírással végződött, addig Norbi egy stúdióban énekelt fel egy szerenádot - ezzel a meglepetéssel kedveskedett feleségének. Larával ellentétben őt nem zavarták a hamiskás hangok... Erről itt meggyőződhettek:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.