Seres Dániel Jóban Rosszban TV2 Szabó Zsófi Száraz Dénes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár már áprilisban leforgatta a Jóban Rosszban utolsó jelenetét Száraz Dénes, de egészen idáig láthattuk a képernyőn. Többé nem szerepel a sorozatban.

A Tamás atya szerepével a sorozatból már egyszer kiírt Száraz Dénes ma este ismét távozott a Jóban Rosszbanból. A színész jó ideje a rosszfiút, Balázst alakította. Eddig. Dénessel egyébként még a tavasszal közölték, hogy karaktere kifulladt, így megválnak tőle, ezúttal végleg.

Forrás: Redlemon

"Mindig is szerettem a verekedős, külső helyszínes jeleneteket. Balázs számtalan hasonló akcióba keveredett, ezért különösen kedveltem a karakterét. Seres Danival pedig jó párost alakítottunk ezekben a helyzetekben, hiszen mindketten mozgékony gyerekek vagyunk" - emlékezett vissza a közös forgatásokra a színész, aki most leginkább arra vár, hogy az őszi színházi munkái beinduljanak.

A mai Jóban Rosszban epizód érdekessége, hogy ebben látható - a jelenleg szabadságát töltő - Szabó Zsófi ominózus brutális hajvágatós jelenete is.

Emlékeztek még arra, hogy amikor a Jóban Rosszban sorozatban szerepet vállalt Dénes, honnan volt ismerős az arca? Nekünk úgy rémlett, hogy egy országimázs filmben szerepelt, de utána néztünk, és nem. Az országos ismertséget egy - sokak által jópofának tartott, márok szerint rém irritáló - sörreklám hozta meg neki. Felidézzük:

Tanulóévek

Száraz Dénes a minap a Life.hu-nak idézte fel a színiakadémián töltött éveit. "Az a két év a nagybetűs budapesti életbe való belépést jelentette. 18 évesen kerültem Szlovákiából Budapestre és kezdtem meg a tanulmányaimat. Fel kellett vennem a nagyvárosi ritmust, meg kellett szoknom, hogy egyedül élek egy albérletben" - nosztalgiázott a színész, aki azóta a Jóban Rosszban sorozat kapcsán sok nő kedvence lett.








Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.