Alföldi Róbert szinte elolvadt a tehetséges színésztől

X-Faktor István a kiráy színész Little G Weevil Alföldi Róbert sírás RTL Klub tehetség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor szombati válogatóján a mentorok nem kímélték az énekeseket, volt, aki sírva fakadt és volt, akitől tátva maradt Alföldi Róbert szája.

Wunderlich József, a jóképű színész arca nem ismeretlen a nagyérdemű előtt és valószínűleg Alföldi Róbertnek sem, mert színházi körökben találkoztak már egymással. Mégis amikor József lazán belibbent a színpadra, Alföldi álla lesett és látszott rajta, hogy a fiú tehetsége nem hagyja hidegen. „Tudod azt, hogy így a Broadwayen énekelnek?" – tette fel a költői kérdést Little G Weevil, a fiú produkciója végén.

Forrás: RTLKLUB

„Tavaly végeztem a Színház- és Filmművészeti Egyetemen és most a Pécsi Nemzeti Színház tagja vagyok. Alföldi Róbert ismert már, mert annak idején, amikor a 25 éves István, a királyban keresték a szereplőket, akkor egy műsor kapcsán találkoztunk egymással. Az X-Faktorba azért jelentkeztem, mert szerettem volna kipróbálni magam egy más közegben, mint a színház, egy jó kaland számomra, aztán majd meglátjuk mi lesz belőle" – mondta József a Life.hu-nak.

József produkciója után a dráma sem maradhatott el. Krizsma Gwendolin Sarmen éneklés közben sírva fakadt, na nem a meghatódottságtól, hanem az izgalomtól.

„Van egy nagyon szép hangod, de minden olyan szakma, ahol színpadon kell állni a 80% százalékban a pszichés alkalmasságon múlik. Amikor valaki annyira fél és szorong, hogy mindent elfelejt, az nem alkalmas arra, hogy itt álljon" – savazta a lányt Alföldi Róbert.

Little G Weevil azonban megvédte a Sarment, aki sírás ide sírás oda, négy igennel továbbjutott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.