Két zseni egy bőrben: Tóth Verát látnod kell Caramelként

Caramel Sztárban sztár produkció Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Vera Caramel bőrében - ráadásul a Lélekdonor dallal. Ugyan az énekesnő nem kapta meg a maximális negyven pontot, valami olyasmi történt a Sztárban sztár színpadán, amit látnod kell.

Tóth Verának egyszerre volt nagyon könnyű és nagyon nehéz dolga, amikor kiderült, Caramelként kell a Sztárban sztár színpadára állnia. Verához közel áll az énekes világa, nagyon szereti a munkáját és emberileg is közel áll hozzá. Annak ellenére, hogy minden mozdulatát, minden hajlítását ismeri, iszonyatosan nehéz dolga volt. A produkció után bevallotta, hogy nem tartotta magát jónak.

A zsűri odáig volt: Claudia egyenesen meghatódott őt látva: "Annyira szeretem Verát, annyira csodálatos ilyen embereket hallgatni. Nagyon boldog vagyok, hogy mindkettejüket együtt láthattam ilyen formában a színpadon." Bereczki Zoltán is odáig volt tőle: "Imádom, ahogy Vera dolgozik. Iszonyatosan nagy Caramel-rajongó vagyok, minden a helyén volt, bravúros volt."

A Sztárban sztár Facebook-oldalán viszont egyértelműen az a vélemény alakult ki, hogy Vera produkciója nemhogy jó, hanem egyenesen rossz volt ("Szeretem Verát, Caramelt imádom, ezt az előadást pedig soha többé nem szeretném megnézni", "szörnyű volt", "nem volt jó"). Hiába szeretik a rajongók Verát és Caramelt is, a kettő együtt nem jött be nekik.

Szerinted milyen volt Vera Caramelként?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.