Tatár Csilla hosszú hajjal jobban tetszett a férfiaknak?

Forrás: Facebook/Tatár Csilla Official -
TV2 nosztalgia Tatár Csilla hosszú haj rövid haj nőiesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tatár Csilla, a TV2 műsorvezetője egy öt évvel ezelőtti képet rakott ki közösségi oldalára, amelyen még hosszú volt a haja. Felmerül az örök kérdés: melyik frizura áll neki jobban?

Ismét nosztalgikus hangulatba került Tatár Csilla. Igaz, most nem gyerekkori fotót posztolt Facebookjára, hanem egy bájos, hosszú hajú felvételt. „Amikor életem első interjúját adtam műsorvezetőként... as time goes by" – írta a fotó mellé Csilla.

Csilla hosszú hajjal, régen Forrás: Facebook/Tatár Csilla Official

Ahogy az lenni szokott, régi külsején felbuzdulva számos hozzászólás érkezett az oldalára. Ezekből csemegéztünk egy kicsit. A kommentelők többsége szerint Csilla szebb és nőiesebb ezen a fotón. Van, aki számon kéri rajta, miért nem növeszti vissza a haját. Természetesen akadt olyan rajongója, aki szerint nagyon szép így is és a rövid sem "kutya", sőt. Egy pasi pedig azt írta: „Férfiaknak, nekünk, kétség kívül a hosszú haj jön be..."

Csilla most, rövid hajjal Forrás: Facebook/Tatár Csilla Official

Szerinted melyik haj az előnyösebb Tatár Csillának?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.