Öngyilkos lett a Hungária együttes egykori énekesnője a volt élettárs szerint

Hungária zenekar élettársi kapcsolat Duna öngyilkos Csordás Ilona öngyilkosság Fenyő Miklós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A volt élettárs elmondása szerint eltűnése után a Dunába ölte magát Plexi, polgári nevén Csordás Ilona, a Hungária és a Modern Hungária együttes volt énekese.

Ahogy a Life.hu is megírta, Csordás Ilona, Plexi halálhírét a Hungária együttes vezetője, Fenyő Miklós osztotta meg a Facebookon. Az énekesnő 54 éves volt és hullámzó magánéletet élt. Halála körül bőven maradtak titkok és elvarratlan szálak – írja a Bors.

Forrás: Facebook/Fenyő Miklós rajongói oldal

Plexi egykori élettársa, Kocsik Géza huszonhét évet élt az énekesnővel, van egy közös, most már egyetemista fiuk. „Egy hónapja volt nálam a rendőrség, vártuk a híreket, mi lesz. Plexi édesanyja öt nappal ezelőtt szólt, hogy megtalálták a lányát a Dunában. Plexit a barátnője és az egyik zenekari tag azonosította" – mondta Géza, aki azt is elárulta, hogy az énekesnő magánéleti válságban volt.

„Állítólag összeveszett az új élettársával, kiment az ajtón, és többé nem ment vissza. Szerintem öngyilkos lett. Várom én is a rendőröket, egyelőre nincs a kezemben semmilyen hivatalos papír, ami bármit igazol, csak az biztos, hogy holtan találták" – mondta Kocsik, aki szerint Ilona érzelmileg labilis volt.

A pár öt évvel ezelőtt szakított, de időnként felbukkant majd újra eltűnt, másfél éve azonban semmit nem hallottak róla. „Körülbelül másfél éve, hogy nem beszéltem vele, utoljára júniusban írt egy SMS-t, hogy beszélnünk kell, másnap hív, végül nem tette" – emlékezett a volt élettárs.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.