Ha a nézők nem is, az RTL Klub elégedett volt Szabó Zsófi teljesítményével

X-Faktor műsorvezető Szabó Zsófi X-Faktor 2014 Schiwert-Takács László teljesítmény kommentek RTL Klub
Hiába írták kommentelők százai, hogy Szabó Zsófi nézhetetlen volt, az RTL Klub vezetősége szerint Ördög Nóri utódjában benne van az X-Faktor.

Ahogy a Life.hu megírta, Szabó Zsófi életében először próbálta ki magát műsorvezetőként az RTL Klubon. Új csatornája bedobta a mélyvízbe: az X-Faktor második élő adását vezették Istenes Bencével. Zsófi, aki aktív életet él a Facebookon, posztolt is egy fotót, amely alá rengeteg komment érkezett. Sokan támadták a teljesítménye miatt, erőltetettnek és tehetségtelennek nevezték. Schiwert-Takács László, a műsor kreatív-felelős szerkesztője viszont dicséri a csatorna új üdvöskéjét – írja a Bors.

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi

„Rendkívül elégedettek voltunk Zsófi teljesítményével, természetes, bájos és nagyon összeszedett volt. Összesen egy nap állt rendelkezésére, hogy kipróbálja magát az élő műsor előtt, és ahhoz képest nagyon jól helytállt" – magyarázta Schiwert-Takács, aki fényes jövőt jósolt Zsófinak.

„Nemcsak ügyes volt, de nagyon felkészült is. Látszott, hogy érdeklik a versenyzők, megvan benne a kellő kíváncsiság, ami ennél a szakmánál alapvető elvárás. Tehetséges lány, szimpatikus személyiség, aki jól mutat a képernyőn. Úgy vélem, elindult a karrierje, akár profi műsorvezető is válhat belőle" – tette hozzá.

Zsófi bevallotta, Istenes Bencére támaszkodott

„Először meg kellett tanulnom a fellépők nevét és megjegyezni, mikor hol jövünk be és melyik kamerába beszélünk. A felkészülés és az adás alatt is Bencére támaszkodtam és a kreatív felelős szerkesztőre, Schiwert-Takács Lászlóra. Izgalmas volt látni, hogy működik egy ilyen profi produkció, és ezúton is köszönöm az egész stábnak a támogatást. A jövő héttől a nézők az After X-ben láthatnak az RTLII-n" – magyarázta az újdonsült műsorvezető, aki Csobot Adéltól veszi át a stafétát.

Az élő adás varázsa - avagy a legjobbak is bakiznak néhahttp://www.life.hu/bulvar/20141027-a-tv2-sztarban-sztarjaban-tilla-a-celeb-vagyokban-sebestyen-balazs-az-x-faktorban-szabo-zsofi.htmlAkármennyire is rutinosak, bármennyi műsort is vezettek már, néha ők is hibáznak. Az elmúlt pár napban a vérprofi Sebestyén Balázs és Tilla is bakizott az élő adásokban. És persze Szabó Zsófi is, ám nála a nyelvbotlás leginkább a kezdők izgalmának tudható be. TV + Bulvár--Pál Dénes nyerte a Sztárban sztárthttp://www.life.hu/bulvar/20141026-pal-denes-nyerte-a-tv2-sztarban-sztar-musorat-2014-ben.htmlNyolc hét után véget ért a Sztárban sztár, amelyet Majka lazán a tévézés csúcsának nevezett az adásokba fektetett munka miatt. A nézők szerint Pál Dénes érdemelte ki a győzelmet.TV + Bulvár--Keményen osztották Szabó Zsófit az X-Faktor miatt a Facebookon - Sarka Kata megvédtehttp://www.life.hu/bulvar/20141025-szabo-zsofit-az-x-faktor-musorvezetes-miatt-kritizaltak-a-facebookon-sarka-kata-megvedte.htmlSzabó Zsófi éltében először próbálta ki magát műsorvezetőként. Új csatornája bedobta a mélyvízbe: az X-Faktor második élő adását vezették Istenes Bencével. Zsófi, aki aktív életet él a Facebookon, posztolt is egy fotót, amely alá rengeteg komment érkezett. Sokan támadták a teljesítménye miatt, de védelmezői is szép számmal akadtak - köztük legjobb barátnője, Sarka Kata is.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.