"...Nők bántalmazásával viccelődni nettó tahóság, Demcsák Zsuzsa megütésével viccelődni érzéketlen, gusztustalan tahóság"

2015.03.06. 11:37

Az Önindító című rádióműsorban Bochkor Gáborék megváltoztatták az egyébként is meglehetősen szexista játékukat, és azt a kérdést tették fel a betelefonálónak, hogy a felsoroltak közül ki az, akit megütnének, és ki az, aki szőke.

A műsorvezető Demcsák Zsuzsa nevét is felsorolta, akinek a közelmúltban jelent meg könyve a családon belüli erőszakról, és elmondása szerint ő maga is bántalmazó kapcsolatban élt.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Az eredeti játék a Szőke vagy gyereket szeretnél tőle? címet kapta, ebben a játékosoknak húsz másodperc alatt kell válaszolniuk, hogy kik azok az ismert emberek, akikkel lefeküdnének, vagy akiket butának tartanak a felsoroltak közül. Akinek "helyesek" a válaszai, nyer – de az, hogy mi helyes, és mi nem, azt a stúdióban döntik el. Ezt a játékot tegnap módosították, és Szőke vagy megütnéd? címmel játszották élő adásban. A felsorolt nevek közt helyet kapott Demcsák Zsuzsa is, aki nem reagált az elhangzottakra, könyvének kiadója azonban elmarasztalta a Music FM műsorát: "...Nők bántalmazásával viccelődni nettó tahóság, Demcsák Zsuzsa megütésével viccelődni érzéketlen, gusztustalan tahóság" - írták, az egész közleményt pedig az Origón olvashatod el.

A csütörtöki adásban Bochkor Gáborék elnézést kértek a félresikerült viccért, a Music FM válaszát az Origo ITT közölte. 

 

Bochkor GáborDemcsák ZsuzsarádióbántalmazásÖnindító