tanítvány énekesnő Dér Heni Ének iskolája
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közismert énekesnő magántanítványa is bekerült a TV2 produkciójába, Az ének iskolájába, aminek könnyek között futott neki. Vajon ennyire érzékeny ez a fiatal lány vagy valami egészen más áll a háttérben?

Vajon elég lehet-e a sikerhez egy közismert énekesnő tanítványának lenni vagy pedig kőkemény akaraterő is szükséges hozzá? Dér Heni elárulta, ki is valójában a 13 éves Juhos Zsófi, aki két éve tanul nála és aki könnyekben tört ki a produkció felvételi vizsgáján.

Fotó: Tv2


„Az egyik táncosom ajánlotta be a kishúgát, akinek a hangjától és személyiségétől teljesen ledöbbentem, amikor meghallgattam. Zsófi csak 10-11 éves, ugyanakkor nagyon karakteres és határozott volt. Azonnal megláttam benne az elszántságot és akaraterőt, ami hiányzik több tehetséges énekesből. Csak akkor döbbentem meg, amikor a legelső órák egyikén elsírta magát. Megijedtem, hogy hogyan fogunk így együtt dolgozni, ha az első kritikára könnyekben tör ki? Aztán rájöttem, hogy egészen másról van nála szó. Nem azért pityergett, mert megbántották bíráló szavaim, ő nem az a lány, aki sírva fakad, ha meglát egy bajba jutott kiscicát. Egyszerűen mindig nagyon magasra teszi a mércét, és próbálja átugrani a saját maga elvárásait. Ha pedig nem jön össze, akkor dühében sír, ezzel próbálja magát ostorozni. Ez nagyon jó tulajdonság, hisz a mai világban nem elég, ha valaki tehetséges. Nagyon erős kislány! Sokszor megmondom neki, ha elront valamit, de nem ápolgatom a lelkét. Ő az a fajta, aki csak akkor tud sikeres lenni, ha van előtte kitüzött cél" – mesélt tanítványáról a tökéletes testű Heni, akit meglepett a hasonlóság Zsófi és gyerekkori énje között.
„Azt láttam benne, ami kezdőként bennem is megvolt. Én is sírógörcsöt kaptam, ha nem úgy jött ki egy hang a torkomon, ahogy szerettem volna. De felfedeztem egy különbséget is köztünk: én ilyen idősen nem tudtam így énekelni!" – beszélt nagy szeretettel az énekesnő a tiniről, akinek nem csak a hangját, a lelkét is gyakran gondozza.
Hasonló a hasonlót vonzza, hiába vagyok kemény vele, mégis közel kerültünk egymáshoz. Szoros emberi kötelék alakult ki köztünk, szinte összenőttünk, mintha családtagok lennénk"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.